Najnovije

VLAST I OPOZICIJA SKORO PA SLOŽNE: Meho Omerović, bez obzira na krađu...

Poslanica SRS Ružica Nikolić traži na sednici Odbora za ljudska i manjinska prava da se na dnevni red uvrsti predlog o razrešenju predsednika Mehe Omerovića.

Meho Omerović (foto: jutjub)

Predlog Nikolićeve nije prošao, jer je za glasao jedan član odbora, protiv ih je bilo sedam, a četiri člana nisu glasala.

Ona je obrazlažući svoj predlog kazala da je predsednik Odbora Meho Omerović "brutanom krađom kozmetike na frankfurtskom aerodromu naneo veliku štetu Srbiji".

Navodeći da je stigao izveštaj nemačke policije, Nikolićeva je kazala da se može reći je Omerović "na najgori mogući način ponizio Skupštinu Srbije i pokazao da je nedostojan da vodi odbor". 

Inače, odborom za ljudska i manjinska prava na kome su se razmatrali amandmani na predložene zakone koji se tiču zaštite manjinskih prava i nacionalnih saveta predsedavala je Maja Videnović iz Demokratske stranke. 

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je nedavno da je stigao izveštaj nemačke policije u vezi sa "slučajem" Mehe Omerovića i objasnila da se poslanik SDPS na franfurtskom aerodromu pozvao na diplomatski imunitet, te da je zbog pušten.

Sada je jasno zašto Vučić ima podršku Kurca, pogledajte OVDE

Izvor: TANJUG

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić, nekada i sada

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA