Najnovije

MILJAN DAMJANOVIĆ ŽESTOKO PO MARIJI OBRADOVIĆ: Moralna nula broji preko noći više stambenih kvadrata u BGD nego Vučić odela i kravata!

Da je na političkoj sceni Srbije uvek zanimljivo dokaz nam je i napad Miljana Damjanovića (SRS) na Mariju Obradović (SNS) na tviteru.

Miljan Damjanović i Marija Obradović (foto: Pravda)

Miljan Damjanović nije štedeo reči dok je pisao o potpredsednici SNS Mariji Obradović. 

Nazvao ju je moralnom nakazom i političkom striptizetom i pitao se odakle joj tolike nekretnine u Beogradu. 

"Marija Obradović, potpredsednik SNS, je nas radikale poredila s majmunima i ostala politički ziva. E, ta politička striptizeta, biće s moje strane žigosana svakodnevno. Ta moralna nula broji preko noći više stambenih kvadrata u BGD nego Vučić odela i kravata!", napisao je Damjanović u prvom tvitu. 

U sledećem tvitu se dohvatio njene političke prošlosti, tj. da je bila u Demokratskoj Stranci i da je od tada do danas došla u posed većeg broja nekretnina u Beogradu: “Ta ljudska i moralna nakaza, Marija Obradović, koja je radila kao bedni TV voditelj preko noći je postala kraljica stambenih nekretnina u BGD, iako je stigla iz štale iz Kraljeva, kada je uspešno služila DOS-u tj. Demokratskoj stranci!”

Na kraju se osvrnuo na situaciju da se u Srbiji, pod vlašću SNS ljudi bogate brže nego u najkorumpiranijim društvima u ljudskoj istoriji. 

"Samo u Srbiji moralne nakaze za manje od jednog mandata, 4 godine, postaju bogati građani. To nije bio slučaj čak ni u SAD za vreme prohibicije!!!", napisao je Damjanović. 

OVDE pogledajte kako je veselo bilo juče u Skupštini Republike Srbije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miljan Damjanović u Upitniku o Kosovu i Metohiji

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA