Najnovije

ISPOVEST OŽENJENOG MUŠKARCA: Lizao sam joj butine! Osetio sam na svojim usnama nabrekli klit**is...

U braku sam tri godine i u međuvremenu smo dobili ćerkicu. Svoju ženu obožavam, druge žene sam primećivao, ali uvek sa dozom umerenosti. Žena kako je dobila novi projekat stalno je radila, dolazila bi kući umorna, posvetila bi se ćerkici i legla bi u krevet iscrpljena. Nedelje su prolazile, a naš seksualni život nije postojao. Dva puta sam pokušao da joj priđem, ali me je odbila “ umorna sam“.

Ilustracuija (Foto: Beeg. com)

Rekla mi je da mora na poslovni put pet dana u Nemačku da završi projekat i nakon toga će imati vremena za nas. Rekao sam joj da je prošlo puna dva meseca kako nemamo odnos, da sam napaljen kao bik, a ona se samo nasmejala.

U ponedeljak sam je odvezao na aerodrom, poželeo joj srećan put i brz povratak, poljubili smo se pre nego što smo se rastali i dobacila mi je "budi dobar".

U sredu popodne sam se vratio sa posla u podne, istuširao se i hteo da se odmorim jer će moja mama otići po devojičicu u vrtić, tako da sam imao vremena da se opustim i da pročitam jedan članak.

Začuo sam zvono na vratima, otvorio sam i video Mariju kako stoji. Marija je pripravnik u firmi gde mi radi žena.
Mlada devojka sa svojih 24 godine, crna kosa se spuštala na ramena, bila je u crnoj suknji koja se spuštala do kolena i beloj košulji. Vitko telo, zategnuta guza, a tek grudi koje su se nazirale ispod košulje. Primetio sam odmah da je bilo otkopčano jedno dugme više, tako da je pravilo efekat da je pokrivalo njene zategnute grudi, ali isto tako davalo je prostora mašti.

- Kako ti mogu pomoći? - upitao sam je.

Izvinila se što smeta, ima problema sa autom u smislu da je guma pukla i zamolila me da joj pomognem pošto živimo blizu. Obukao sam se, nakon pet minuta smo došli do auta, uzeo sam rezervnu gumu iz auta i zamenio je. Rekao sam "eto sada je spreman auto za polazak".

Marko hoćeš da odemo na piće? - upitala me je.

Malo sam se nećkao, ali sam pristao i otišli smo u kafić iza ugla.

U kafiću je bilo nekoliko srednjoškolaca za stolom, a mi smo naručili piće. Počeli smo pričati neobavezne teme kako je na poslu, politika, ekonomija. Naravno počeli smo pričati o vezi, ljubavi i sek*u. Sve vreme dok smo pričali ona je bila nagnuta prema meni tako da sam mogao da vidim crni grudnjak kroz dekolte. Pričali smo o vezi i tome koliko dete utiče na život, a pogotovo na s*ksualni život između partnera. Trudio sam se da ne buljim u dekolte, ali je prošlo dosta vremena kako nisam imao s*ks.

Ona je pričala kako danas muškarci nisu pouzdani i kako je teško naći "muškarca". Pričala je sa mekanim glasom koji je meni bio pun erotičnosti. Ustali smo da idemo i čim smo ustali setio sam se da sam obukao bokserice. Tako da mi se ukrućen k*rac ocrtavao u svojoj dimenziji ispod trenerke. Ona je odmah primetila i dobacila "sad razumem zašto tvoja žena ne gleda nijednog drugog muškarca". Osećao sam se kao uhvaćeni klinac na delu. Rekla mi je da će me odbaciti kolima do kuće, na šta sam joj odgovorio da nije potrebno, da mogu peške.

"Šta će pomisliti ljudi?", dobacila mi pogledom na moje međunožje. Ušli smo u auto, krenuli da me vrati kući iako sam mogao krenuti u šetnju. U jednom trenutku sam osetio njenu ruku na trenerci. "Da promenimo brzinu" dobacila je…Počela je drkati k*rac da sam mislio da ću eksplodirati, mesila mi je jaja kao prava gejša. U tom transu sam primetio da ne idemo u pravcu u kom živim. Pitao sam je gde idemo, na šta mi je odgovorila da idemo kod nje.

K*rac mi je uzbuđen, ona je polako masirala glavić što je izazvalo u meni osećaj senzacije. Izašli smo iz auta i krenuli prema njenom stanu. Pre  nego što smo ušli u stan, rekao sam da ne mogu ovo da uradim. "Ti si zgodna zena, privlacna ali ja volim svoju zenu." - rekao sam joj a potom se okrenuo i otišao.

Vratio sam se kući, prvo što sam uradio je bilo to da sam otišao pod hladan tuš. Mama je došla sa ćerkom i nije ništa primetila. U petak sam otišao po ženu na aerodrom. Bio sam srećan što je vidim. Otišli smo da uzmemo ćerku iz vrtića i svi zajedno smo otišli na sladoled. Primetio sam da mi je žena zadovoljna, iz njenih očiju je izlazila neka potvrda sigurnosti, ali istovremeno nežnosti. Mislio sam da je zadovoljna kako je dobro prošao put i posao.

Uveče smo otišli u krevet, mislio sam da će me opet odbiti. Na moje iznenađenje ona je pokrenula incijativu. Rekla mi je da otvorim poklon koji mi je kupila. Otvorio sam i bio sam zatečen jer je kupila s*ksi igračke na koje imam fetiš. Stavio sam kožni povez na oči, rekla mi je da se potom spustim dole. Kako sam se spustio rekla mi je da ima jedan "šlag" za mene i da stavim ruke iza leda. Osetio sam konopac kako mi veže ruke, a zatim kako mi istim tim konopcem vezuje jaja.

Zategnula je dosta čvrsto, tako da nisam imao prostora da pomičem ruke puno jer sam i na najmanji pokret osetio bol u jajima. bio sam u transu, lizao sam joj butine, polako išao prema školjki dok nisam osetio na svojim usnama već nabrekli klitoris. Liži me polako - rekla je. Bila je sva vlažna, a u jednom trenutku sam osetio kako joj se celo telo trza. Znao sam da treba da povećam intezitet, dok nisam osetio krikove od sv*šavanja. Ostavila me je tako zavezanog na krevetu, ona je otišla da se tušira.

Kad se vratila, uzela mi je k*rac da ga drka. Znala je da mi je to neostvarena fantazija, da mi drka k*rac dok sam bespomoćno zavezan. Nakon deset sekundi sam sv*šio jer nisam mogao više da se sizdržim. Odvezala me je, otišao sam na tuširanje i zaspali smo.

Sutra kad smo se probudili, bila je subota i nismo morali da žurimo na posao i da vodimo malu u vrtić. Odlučio sam da joj kažem šta se desilo dok je ona bila na putu.

- Imam nešto da ti kazem, ja ne mogu da ti ne kažem. Dok si ti bila na putu, u sredu je Marija pozvonila na vrata pošto joj je bila potrebna pomoć oko kola. Ispričao sam da sam joj promenio gumu i da smo otišli na piće. Posle smo na njeno insistiranje krenuli da me odveze do kuće. Bio sam napaljen, što je ona primetila tako da mi je u autu drkala k*rac. Umesto da me odveze kući, odvezla me je do njenog stana. Međutim, pre nego što sam ušao u stan, zahvalio sam se na ponudi i otišao.

Čekao sam sada njenu reakciju kakva će biti.

Znam, ja sam organizovala da te Marija stavi na probu. - odgovorila mi je.

Zašto je Vučić izbezumljen saznajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA