Najnovije

VACIĆ: Lažna otmica Cvetkovića je montipajtonovski pokušaj udara na Srbiju

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić prvi je javno izneo sumnje da je otmica Stefana Cvetkovića izrežirana i da tu nema zločina već da je reč o prevari.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

On kaže da je nakon današnje konferencije Stefana Cvetkovića, histerisanja i konfuznih tvrdnji, apsolutno jasno da je od početka bila reč o prevari i da samo treba utvrditi da li je samostalno iscenirao nestanak ili je imao i pomagače.

- Konferencija koju je održao Stefan Cvetković pokazuje da sam sve vreme bio u pravu i da je reč o manipulaciji i sceniranoj akciji, a policija neka utvrdi da li je reč o njegovoj privatnoj režiji ili je to uradio u koordinaciji sa  nekim. Čovek pokazuje na konferenciji zamotuljke tvrdeći da je to kapa koja mu je bila navučena na glavu, koju je navodno sakrio pre dolaska policije zajedno sa svojim telefonom. Ne kriju se dokazi da se zaštiti žrtva, nego krivac. To znači da je Cvetković ovim potezom štitio sebe ili eventualno neke svoje partnere u prevari. Ako je u opšte i imao neku kapu na glavi tokom nestanka, možda ju je u međuvremenu kupio, vidite da se njemu ništa ne može verovati - tvrdi Miša Vacić i podseća da je Cvetković na jednoj od ranijih konferencija kao sliku mogućeg atentatora na Olivera Ivanovića pokazao sliku ugostitelja iz Vankuvera koju je skinuo sa interneta.

On podseća da se našao na udaru medija i liberalnih krugova jer je odmah sa humorom komentarisao nestanak Cvetkovića.

- I oni bi se smejali celom događaju da su se bar malo raspitali ko je Cvetković, kakav je on novinar i za koju redakciju radi, i koliko puta je do sada već bio "otet". Liberali su izgubili svaki kompas i koriste svaku situaciju da napadnu Srbiju, pa makar bez ikakvih dokaza - kaže on.

Vacić kaže da se ipak vodi da i nakon ponovnog pojavljivanja Cvetkovića motiv čitave manipulacije bio udar na Srbiju.

- Cvetković je na konferenciji rekao da će tu svoju garderobu u kojoj je bio kad je nestao dostaviti stranim ambasada, kao i tu kapu. Jasno ja da je cilj toga da se izazvu pritisci na Srbiju i vlast u Srbiji i to u trenutku dok se rešava sudbina Kosova i Metohije. Zato zahtevam od MUP-a da što pre saopšte pozadinu celog slučaja, jer koliko god Cvetković delovao "montipajtonovski", Zapadu nije teško da na lažima vrši pritiske na Srbiju - kaže Vacić.

Pročitajte OVDE šta je sve rekao oteti, pa nađeni Cvetković, u svom prvom obraćanju javnosti!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vacić o političkoj situaciji u zemlji i svetu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA