Najnovije

HRVATI NEMAJU SRAMA - NA HRT: Srbi lažu, Jasenovac je bio običan radni logor

Da je Dučić bio u pravu kada je rekao: "Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide." uveravamo se svaki dan.

Jasenovac (foto: jadovno. com)

Da je ustašizacija Hrvatske u punom mahu i da se većina Hrvata okreće tom, kako je rekao neko na internetu "prirodnom stanju hrvatske nacije", jasno je svakome ko prati hrvatsku političku scenu i društvo, ali i pored toga oni ne prestaju da iznenađuju.

Novi šok koji nam stiže iz Hrvatske, ako je to uopšte šok znajući Hrvate, je emisija na HRT u kojoj se razgovaralo o Jasenovcu.

Gost emisije bio je poznati ustaški revizionista Igor Vukić, čovek koji negira holokaust i genocid nad Srbima i pokušava da dokaže kako je Nezavisna Država Hrvatska bila skoro pa raj na zemlji, a Jasenovac običan zatvor i radni logor u kojem nije bilo masovnih ubistava.

Da tragedija bude kompletna Igor Vukić je srpskog porekla i to obilato koristi pri pravdanju NDH i Jasenovca i time dokazuje da su "od svih Srba najgori Hrvati".

Novinar je emisiju počeo rečima: "Ne zaboravimo našu istoriju, ne zato da bi sa svetili, nego da bi našli mir."  Postavlja se logično pitanje kome bi se oni to svetili ili gde bi našli mir?

Igor Vukić je govorio kako je Jasenovac bio radni logor i zatvor, kako su unutar njega deca išla u školu i mnoge druge gluposti uz očigledno odobravanje i oduševljenje dvoje voditelja emisije. U jednom trenutku emisije je čak tvrdio nešto što može da se stavi kao da je Jasenovac bio mesto spasa za Jevreje. Takođe Vukić je izjavio kako su se jedina masovna ubistva dešavala u Jasenovcu posle oslobođenja kada su partizani tu doveli i ubijali Hrvate.

Mnogi se, u komentarima pitaju zašto država Srbija, udruženja potomaka logoraša i jevrejska udruženja ne reaguju na ovo očigledno izvrtanje istine?

Kako je to sve izgledalo pogledajte u videu.

OVDE pogledajte sramnu reakciju lažnog Srbina, komandanta Bondstila, na nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA