Najnovije

ZA BRITANIJU SRBI I RUSI ISTO, TREBA IH UNIŠTITI: Srpska mora nestati, KiM pripojiti Albaniji i...

Britanci će sve da urade da se stvore uslovi za unitarnu BiH i cilj im je da unište Republiku Srpsku, da se Kosovo i Metohija očisti od Srba i pripadne "Velikoj Albaniji", kao i da se napravi „zelena transferzala" na Balkanu, smatra politikolog Aleksandar Pavić.

Sergej Šojgu i Putin (Foto: Ria)

On navodi da sa britanske strane ne postoje dobre namere, jer su za Britance, kao glavne huškače antiruske kampanje u svetu, Srbi i Rusi praktično jedno.

- Oni će radije da sarađuju sa islamistima nego da puste da, po njihovom mišljenju Rusija izađe na toplo more ili ima svoje eksponente ili saveznike na Balkanu. To je britanska politika koja traje već skoro dva veka i to nije ništa novo - rekao je Pavić Srni.

On smatra da Britanci neće birati sredstva i da će se koristiti lažima, kao što se koriste i u kampanji protiv Rusije, a dobar primer za to je "nepostojeća afera Skripalj" kao i ozbiljno učešće u pokušaju kompromitacije američkog predsednika Donalda Trampa.

- I ako nam i donose neke ustupke, to bi trebalo gledati onako kako se u antičko vreme govorilo "Čuvajte se Danajaca i kad vam darove donose". NJihov dar ovde je samo nestabilnost, terorizam i islamizacija. Britanija apsolutno ne daje nikakav pozitivan doprinos stabilizaciji i napretku našeg regiona - zaključio je Pavić.

Pročitajte OVDE čime je to Dejan Lučić pokirao Srbiju.

Izvor: Srna/Intermagazin

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Rusija i Srbija, sta misle Rusi?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA