Najnovije

BEZOČNA LAŽ SNS MEDIJA: Gde se izgubilo "Ne" u pismu Slaviše Ristića?!

Dva dana traje orkestrirana kampanja medijapod kontrolom SNS o navodnoj pretnji Slaviše Ristića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ono što je u celom slučaju neverovatno jeste činjenica da su svi režimski mediji napravili netačnu konstrukciju Ristićevog pisma. O čemu se radi? 

Slaviša Ristić (Foto: Jutjub)

Slaviša Ristić u pismu Vladimiru Putinu kaže: "Glavni razlog za ovakvu "preteranu kooperativnost" predsednika Srbije leži u tome jer je on to obećao Zapadu prilikom dolaska na vlast. Tragična sudbina pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića jasno upozorava Aleksandra Vučića šta se dešava sa onima koji ne ispune obećanje". 

Ristić govori o tome da bi “Ne” potpisivanje sporazuma moglo da dovede u opasnost Vučića i poziciju "Tragične sudbine pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića". Dakle ne potpisivanje! Svi režimski mediji u Srbiji preneli su da je Ristićeva poruka glasila da bi ispunjavanje, dakle, potpisivanje sporazuma sa Šiptarima, dovelo do "tragične sudbine pokojnog premijera".

Evo kako glasila agencijska vest koju su preneli režimski mediji: "Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo, u kojem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preti da će, ukoliko pokuša da postigne sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Đinđić."

Dakle, aludira se da bi potpisivanje sporazuma od strane Vučića dovelo do tragičnog ishoda, dok Ristić govori o ne potpisivanju. Radi se o pogrešnoj konstrukciji koja je promenila suštinu rečenog u suprotnost.

Pismo koje je Ristić uputio Vučiću protčitajte OVDE. Da li kampanja protiv Ristića podseća na sličaj Olivera Ivanovića saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Slaviša Ristić žestoko kritikuje Aleksandra Vučića u emisiji “RasPravda”.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA