Najnovije

SVETOZAR RADIŠIĆ: Srbi su pokvarili planove Zapada i dali vremena Rusima i Kinezima da ojačaju (VIDEO)

Gost na Narodnoj televiziji bio je prof. dr. Svetozar Radišić, bivši portparol Vojske Jugoslavije, koji je govorio o specijalnom ratu protiv Srbije.

Svetozar Radišić (Foto: Jutjub)

Radišić je rekao da se oblici specijalnog rata vode u svim sverama društva, preko religije, sporta i kulture. On smatra da i način suđenja na Svetskom prvenstvu ili izaostavljanje himni nekih država predstavljaju metode specijalnog rata.

Radišić je obasnio da se specijalni rat vodi i u ekonomiji, ali da se on posebnu izražen u informacionim oblastima, posebno naglažavajući mrežni rat koji se vodi na internetu. On je i botove na društvenim mrežama ili portalima takođe podveo kao deo mrežnog rata.

Podsećamo da se u Srbiji može kupiti i knjiga Mrežni ratu, ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina, koji govori o metodima mrežnog rata Zapada protiv Rusije, Srbije i drugih zemalja. Knjigu možete naručiti na telefon 063 102 28 55 (cena sa dostavom 740 dinara) ili na linku OVDE.

Radišić je rekao da Zapad nije ispunio svoje planove jer je već trebalo da pređu preko Srbije i da jače opkolje Rusiju, ali da im to nije uspelo zbog naroda poput srpskog koji drugčije reaguje na specijalne napade.

- 1999. Zapad nije uspeo do kraja da okupira Srbiju, nije uspeo do kraja da pridobije Srbije za svoju stvar. Za džabe sve te operacije neokortikalnog rata, za džaba čak i operacije satanizacije i demonzacije, ipak i dalje nije osvojen ovaj prostor – rekao je Radišić.

On je rekao da EU nije jednako moćna kao 2000. godine kada je DOS došao na vlast, a oslabile su i SAD. To usporavanje planova Zapada od strane Srbije ali i nekih drugih naroda, po Radišiću, je dalo vremena Rusima i Kinezima da ojačaju i promene odnose u snaga u svetu.

Autor i voditelj emisije “Naš aero put” je Velibor Vukašinović.

Pogledajte celu emisiju:

Zašto je Nikola Aleksić prekinuo štrajk glađu i žeđu ispered Skupptine Srbije pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jug Srbije prednjači u tragičnim misterijama.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA