Najnovije

RADIKALKA PORUČILA MILOJKU PANTIĆU: E, moj ludi Milojko, Rusija je spasila Evropu od fašizma! (VIDEO)

Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i funkcioner Srpske radikalne stranke, Smiljana Glamočanin Varga, objavila je na svom fejsbuk nalogu video u kome se osvrnula na optužbe Milojka Pantića na račun svih u Srbiji koji su navijali za Rusiju protiv Hrvatske.

Smiljana Glamočanin Varga (Foto: Fejsbuk)

- Kakva glupost, kakvo licemerje i kakva zamena teza je proglašavanje nas koji ne navijamo za Hrvatsku fašistima. Pa mi ne navijanjem za Hrvatsku izražavamo protest protiv države koja ima fašističku ideologiju, vodi politiku, ponosi se i diči ustaštvom, ne poštuje elementarna ljudska, a da ne govorimo o manjinskim pravima. I onda nas koji protestvujemo protiv fašizma proglašavaju fašistima. Jedan od primera za to kako građansku državu i fašizam vide ovi malograđani koji zamišljaju da su elita, je izjava Milojka Pantića da u Srbiji građani navijaju za Hrvatsku a klerofašisti za Rusiju. E, moj ludi Milojko! Rusija je oslobodila Evropu i svet od fašizma a ti si tu i takvu izjavu dao za državnu televiziju države dostojne naslednice NDH, koja je bila najmonstruoznija od svih fašističkih država, a u koju u ovom trenutku stotine hiljada prognanih Srba ne mogu da se vrate u svoje kuće. Mnogi su u tom progonu pobijeni, njihove ubice nikada nisu procesuirane. U ovom trenutku oni koji se vrate su izloženi torturi, oni koji su ostali tamo da žive broje im se krva zrnca i gleda se u koju crkvu idu - poručila je Smiljana Glamočanin Varga na svom fejsbuk profilu.

Janko Bogunović Dragan Stjepanović Ivica Milankov Jelena Varga Zdravko Topalović Marko Ristić Riga Vladimir Vlajko Pavlović Vojislav Kulačanin Nedeljko Popadić Nenad Vasiljević Nenad Manda Mandić Nenad Ristić Marina Nedeljkovic Goran Helena Pinter Božidar Mirosavljev Nenad Ceke Nenad Aleksic Bimba Boba Petrović Gorana Petrović Sinisa Djurkovic Bojan Logić Zvezdan Ristić Dalibor Obradović-Pirke Đorđević Dalibor Dragan Đorđević Piksi Vlada NovakovPoslušajte, možda vam se svidi 😊.

Posted by Smiljana Glamočanin Varga on Četvrtak, 12. jul 2018.

Pročitajte OVDE upozorenje radikala o količini droge na Egzitu i zahtevu da se pod hitno ta manifestacija ukloni sa Petrovaradinske tvrđave.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo kako je Milojko Pantić na HRT-u izvređao veliku većinu građana Srbije

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA