Najnovije

ŽESTOK FAJT ZUKORLIĆA I LJAJIĆA: Pale teške optužbe i uvrede

Rasim LJajić i Muamer Zukorlić, bošnjački lideri u Srbiji, još jednom su se brutalno obračunali!

LJajić i Zukorlić (foto: Pravda)

Ministar je ocenio da je bivši muftija opasniji za narod od lidera BNV Sulejmana Ugljanina, koji inače ne priznaje srpsku vlast, zalaže se za otcepljenje Sandžaka i priznanje Kosova. Na to Zukorlić odgovara LJajiću da je kriminalac.

A sve je počelo kada je Zukorlić optužio LJajića da u dilu sa Ugljaninom regrutuje "patriotske" i "antisrpske" glasove za izbore za nacionalne savete. LJajić mu je juče žestoko odgovorio.

- Zukorlić je opasniji od Ugljanina. On zna da smo mu mi glavna prepreka da od Sandžaka napravi svoje privatno vlasništvo - rekao je LJajić.

Na to mu je Zukorlić žestoko uzvratio.

- Drž'te vuka dok lisica nosi kokoške. On ovim napadom skreće pažnju sa svoje licemerne politike. U Beogradu igra nalickanog, tolerantnog i skromnog političara, a u Sandžaku rukovodi ozloglašenim kriminalnim grupama preko članova svoje uže porodice. U Turskoj priča protursku, a u Bosni probosansku priču. Spasava Ugljanina, jer članovi SDA masovno prelaze u naše redove - tvrdi bivši muftija.

On se pita i kako je moguće da LJajić, koji je potpredsednik Vlade, ima strateško partnerstvo sa Ugljaninom, koji se ovako ponaša.

- Bez poluga vlasti LJajić u Sandžaku ne bi imao više od 10 odsto glasova. Nakon tri decenije bavljenja politikom i 18 godina ministrovanja LJajić ne može pokazati ni na jedan pozitivan rezultat u Sandžaku. Nijedan investitor za tri decenije nije došao u Sandžak, mladi se masovno iseljavaju, a kriminal i korupcija dominiraju svim strukturama pod vlašću LJajića i Ugljanina - poručuje Zukorlić i predlaže LJajiću i Ugljaninu da spasu narod i odu u političku penziju.

OVDE pogledajte da li duvaju novi vetrovi na Balkanu i da li se Kosovo budi iz Američkog sna.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zukorlić o LJajiću i Ugljaninu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA