Najnovije

NEOPROSTIVO! Evo šta će Albanci uraditi na Košarama, Srbi besni i povređeni!

Bivši komandanti albanske, zločinačke, terorističke organizacije OVK žele da izgrade memorijalni centar na Košarama, a ova informacija razbesnela je javnost u Srbiji.

Košare, Kosovska Mitrovica (Foto: I. Stančić)

Krvnici iz OVK hoće da stvore memorijal, centar nacionalnog mita „države Kosova“ uprkos činjienici da je ovaj prostor simbol poraza ovdašnjih terorista i njihove „Atlantske brigade“ sa Zapada.

Zločinci su pokušali uz pomoć NATO da izvrše kopnenu invaziju iz Albanije na Kosovo uz pomoć vojske te zemlje i zapadnih plaćenika, tokom NATO agresije na Jugoslaviju 1999. godine. Oni od aprila do juna 1999. nisu uspeli da se na prostoru od Đeravice do Košara probiju u Srbiju, urpkos pomoći atriljerije albanske vojske i neprestanog NATO bombardovanja.

Dokument tzv. prištinske vlade o osnivanju memorijalne zone „Bitka na Košarama“ upozorava na opasne uspomene koje su im ostavili saveznici. Na ovom prostoru nije čišćena radioaktivna municija koju su besomučno prosipali američki „raptori“, pa se nuklearni materijal raspao u zemlji i dugoročno zagadio vodoizvorišta.

Veliki problemi su i kasetne bombe koje su posejali strateški bombarderi B-52 i koje još vrebaju u šumama.

Pročitajte OVDE ko skida Srbiju sa spiska rizičnih zemalja i da li je to slučajnost.

Izvor: Alo/Novosti

Bonus video

Srbija tone pod kreditima, nećemo moći da vraćamo dugove! | Branko Pavlović

Knjigu “Mrežni rat protiv Srba” možete poručiti OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Učesnici Bitke za Košare govore o krvavim i tečkim borbama koje su se 1999. godine vodile između Vojske Jugoslavije sa jedne, i snaga OVK, albanske vojske i snaga NATO-a sa druge strane. Borbe su vođene i 1998. godine na samoj karauli Košare i graničnoj liniji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA