Najnovije

PANIKA! ZORANI MIHAJLOVIĆ STIGLA SUMNJIVA POŠILJKA! Pismo iz Kanade izazvalo haos, a unutra je bilo nešto sasvim drugo!

Na kabinet potpredsednice Vlade Srbije i ministarke saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorane Mihajlović pre dva dana stigla je, u najmanju ruku, sumnjiva koverta, u kojoj se, međutim, nije nalazilo nikakvo pismo, već neka supstanca koja podseća na prah. Isti slučaj bio je sa patrijarhom Irinejem, koji je dobio identičnu pošiljku.

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

Odakle su ova pisma došla, ko je pošiljalac i šta je hteo da postigne za sada nije poznato, ali ono što se zna jeste da je reagovala policija u oba slučaja.

Kako navodi izvor iz Vlade Srbije, sve se desilo oko podneva, kada je u njen kabinet, kao i svakoga dana, stigla pošta iz glavne pošte Vlade Srbije.

- U prvom trenutku ništa nije bilo čudno, ali je sekretarica pošto je uzela pismo u ruke primetila da je iz njega ispao neki prah. NJoj je to odmah bilo sumnjivo, pa ga je bez otvaranja stavila u drugi koverat, i obavestila ministarku šta se desilo. Mihajlovićeva je rekla da se odmah pozove policija - priča izvor iz Vlade Srbije.

Kako navodi, ni sekretarici ni zaposlenima u kabinetu nije bilo prijatno kada su čuli šta se desilo, tim pre što ovakvih slučajeva do sada nije bilo. 

- Policija je odmah došla, uzeli su otiske sa koverte, a naknadno su obavestili kabinet da u njemu nije bilo nikakvog pisma, već samo beli prah sa nekim čudnim opiljcima, ali još ne znaju koji je materijal u pitanju. Ono što je poznato, jeste da nije reč o eksplozivu - priča naš izvor.

Takođe, kako navodi, na samoj koverti nije bilo ni pečata grada odakle je došlo, a markica na koverti, na kojoj piše "Kanada", poništena je hemijskom olovkom, a ne pečatom, kako bi trebalo. 

Pismo je naslovljeno sa "Mrs. Zorana Mihajlović", navodi se adresa vlade Srbije, a ime grada i države ispisano je na engleskom jeziku. Takođe, na kovertu je zalepljena plava markica na kojoj piše da je pošta stigla avionom.

- S obzirom na sve ovo, nije nemoguće da je pismo samo predato na pisarnici Uprave za zajedničke poslove u Nemanjinoj 22, i da je odatle stiglo u kabinet - navodi izvor.

Sumnjiva koverta i u SPC

Na adresu srpske Patrijaršije u Beogradu koverat iste sadržine stigao je i za patrijarha Irineja, u kome je takođe bio prah. 

- Prah je tamnije boje, nema nikakav miris. Količninski, bilo ga je malo. Odmah po prijemu i otvaranju koverte, pozvali smo policiju - kažu u beogradskoj Patrijaršiji.

Pročitajte OVDE kakav je to težak propust Vučićevog kabineta?

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mihajlović: Srbija najbrža tranzitna ruta, korist za sve.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA