Najnovije

KONAČNO SE JAVIO HRVAT KOJI JE PESNICOM UDARIO NAŠEG KAPITENA! Evo šta je imao da kaže o brutalnom napadu na Srbina

Srbija je u uzbudljivom polufinalu savladala Hrvatsku sa 9:7, a meč je obeležio sraman potez hrvatskog vaterpoliste Lorena Fatovića.

Filipović nakon udarca (Foto: Jutjub)

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlato na Evropskom prvenstvu u Barseloni (više OVDE), a osim po nastavku surove dominacije Srba, prvenstvo će ostati upamćeno i po nesportskom potezu Hrvata Lorena Fatovića u polufinalu EP.

Srbija je u uzbudljivom polufinalu savladala Hrvatsku sa 9:7, a meč je obeležio sraman potez hrvatskog vaterpoliste Lorena Fatovića.

 

Sramna situacija dogodila se u prvom munutu druge četvrtine kada je Loren Fatović bez ikakvog razloga udario pesnicom u lice našeg Filipa Filipovića. I što je najgore sudije uopšte nisu konstatovale šta se dogodilo u bazenu.

Hrvatska je u meču za bronzu savladala Italiju, a nakon utakmice Fatović je otkrio da se iskreno kaje zbog nesportskog poteza koji je napravio u polufinalu.
 
"Ono stvarno nije bilo potrebno, izvinio sam se, i još jednom se izvinjavam svima. Bila je to 'žuta minuta', stvarno se izvinjavam svima koji su to videli. Onome nema mesta ovde",  rekao je Fatović.

Deset Hrvata tukli Srbina zbog tetovaže na ćirilici, a tek reakcija policije... Sramota, više OVDE.

Izvor: Kurir sport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA