Najnovije

JEREMIĆ: Ključna tačka Saveza za Srbiju biće otpor sporazumu koji bi Prišitni dao stolicu u UN!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je opozicioni blok na korak do formiranja Saveza za Srbiju, čija će ključna tačka politike o Kosovu biti otpor potpisivanju sporazuma koji bi Prištini omogućio stolicu u UN.

Vuk Jeremić (Foto: Jutjub)

„Na pitanju Kosova i Metohije moramo povući crvenu liniju i ujediniti se protiv naprednjačke vlasti koja je počela da priprema javnost za svoj pristanak na članstvo Kosova u UN“, rekao je Jeremić, kako je prenela Narodna stranka, na osnivačkoj skupštini Opštinskog odbora Palilula.

Jeremić je naveo da je Narodna stranka to definisala kao prioritet tokom pregovora oko Saveza za Srbiju, i istakao da je postignut dogovor po tom pitanju. „Stav Narodne stranke o Kosovu i Metohiji je umeren, racionalan i državotvoran, od tog stava nema odstupanja i to će biti i politika Saveza za Srbiju“, rekao je Jeremić.

On je kazao da su formulisani zajednički programski ciljevi i da je sporazum o osnivanju Saveza za Srbiju spreman za potpisivanje, te da se nada da će se to dogoditi do kraja jula.

Pročitajte OVDE rezulatate istraživanja o tome da li Srbi žele referendum o Kosovu.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jeremić podržao vlasnicu KTV Danicu Radić

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA