Najnovije

SNIMAK SE KAO VIRUS ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Seljak sa motornom testerom u ruci održao žestoku lekciju Vučiću i ministrima (VIDEO)

Poljoprivrednik Nebojša Radovanović iz okoline Aleksandrovca održao je žestoku lekciju predsednika Srbije Aleksandru Vučiću, ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću i ministru Milanu Krkobabiću, a njegova poruka kao "virus" se širi društvenim mrežama.

Žestoka poruka vlasti (Foto:Jutjub/Pravda)

Radovanović je nezadovoljan niskom otkupnom cenom višanja posekao svoj voćnjak, a onda sa motornom testerom u ruci održao govor žešće od bilo kog profesionalnog opozicionog političara u Srbiji.

On je rekao da Vučići ministri osnivaju zadruge i ministarstva za pomoć poljoprivrednicima a da u realnosti ona služe za zapošljavanje švalerki i svastika za plate od 100 000 dinara dok celo  njegovo domaćinstvo na kom uzgaja višnju, kupinu i malinu ne može da zaradi ni minimalac.

- Nemoj da se čude više što mladi odlaze – rekao je Radovanović.

 

Posted by Nikola Radovanovic on Nedelja, 30. jun 2019.

- Ovde pameti više nema. Ima ali je bezpametni oteraše u inostranstvo. Jeidno kad treba da se da poziv za rati za vojsku onda si u prvim redovima. Seljak je zgažen, zgrožen i ugrožen, a njegova egzistencija svodi se na nadničenje kod drugih – rekao je Radovanović.

On je zapitao nadležne da li se ovakvom politikom narod tera sa svojih ognjišta da bi seu Srbiji naselili imigranti.

O novoj ofanzivi na Tripoli čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA