Najnovije

ORGIJE USRED BELA DANA! Napravili grupnjak u parku - prolaznici gledali u neverici i slikali! (FOTO 18+)

Posetoce popularnog parka u Kardifu, koji je neretko domaćin susreta političara i članova birtanske kraljevske porodice, šokirala je u petak posle podne scena grupnog seksa na koju su naišli. Bez imalo ustezanja četiri osobe organizovale su navodno prave pravcate orgije u Bute parku iako je bilo pet sati posle podne i parkom je još prolazilo mnogo ljudi.

Orgije u parku (Foto: Vels onlajn)

Na fotografijama što su ih objavili britanski mediji može se videti četvoro muškaraca i žena kako leže na prostirci ispod drveta uz sam kardifski dvorac. I dok ih je nekoliko bilo tek na pola razodeveno, jedna žena bila je potpuno gola. Upozoravamo da su fotografije prilično eksplicitne, a možete ih pogledati na donjem linku.

Očevidac, koji je medije zamolio za anonimnost, u tom je trenutku prolazio parkom na putu kući s posla. “Nakon što mi se završio radni dan krenuo sam kući pešice iz središta Kardifa prema parkingu u Sofia Gardensu. Dok sam prolazio kraj dvorca mogao sam da primetim šta se događa s druge strane zida. I video sam dva para kako imaju pravi piknik. No kada sam se bolje zagledao primetio sam da jedna žena previše dodiruje svoje prepone i tada sam shvatio što se tamo u stvari događa”, rekao je za "Vels Onlajn".

Warning - this article includes graphic images

Posted by Wales Online on Subota, 11. avgust 2018.

Prolaznik je primetio i obnažene genitalije jednog muškarca, te ženu koja je očito bila u seksualnom klinču s drugom ženom u toj grupi.

- Kada sam shvatio što rade osećao sam se kao zec u kojeg su uperena svetla. Doslovno sam se skamenio i nisam mogao da prestanem da ih gledam - opisao je prolaznik koji je u blizini primetio još nekoliko ljudi koji su uočili orgije u dvorcu i snimali ih.

- Krišom sam i ja napravio par fotografija, jer sam bio siguran da mi inače niko neće verovati šta sam video - ispričao je očevidac novinarima, dodajući kako su svi tada krenuli da proveravaju nema li možda koji policajac u blizini kako bi reagovao na ovu scenu budući da je u parku bilo i dosta dece.

- Kada sam nastavio prema svom automobilu još jednom sam se osvrnuo. Tada su baš svi bili u seksualnom odnosu - rekao je očevidac. Policija Južnog Velsa još prikuplja informacije o ovom događaju kraj zidina dvorca.

Kako do intezivnijeg orgazma saznajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA