Najnovije

ŠOKANTNO UPOZORENJE - PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT: Razlog je Kosovo, a evo šta je cilj tog rata (VIDEO)

Nekadašnji obaveštajac Jugoslav Petrušić tvrdi da se protiv Srbije vodi specijalni rat kako bi se sprečilo jedinstvo naroda u odbrani Kosova i Metohije. On je gostujući na TV Hapi rekao da je i sam učestvovao u pojedinim operacijama specijalnog rata protiv pojedinih država i da može da prepozna kada se te tehnike koriste protiv Srbije.

Jugoslav Petrušić (Foto: Jutjub)

On je u emisiji objasnio da je posledica takvog rata to što građani Srbije ne mogu da se ujedine, da prestanu sve razmerice, da čitavo društvo, milioni građana, izađu na ulicu i da pokažu jedinstvo u odbrani svoje južne srpske pokrajine.

Petrušić je rekao da moćnici koji žele nezavisnost Kosova znaju da Srbi mogu da budu poraženi samo kada su razjedinjeni i da aktivno rade na tome. On je rekao da će nakon Nemačke, koja sada ima zadatak da umesto Amerike pritiska Srbiju zbog KiM, sutra to nastaviti da radi Engleska.

Podsećamo u Srbiji se može nabaviti knjiga ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina o Mrežnom ratu u kome se objašnjavaju tehnike specijalnog rata. Knjigu možete naručiti OVDE ili na telefon 063 102 28 55. Cena knjige sa dostavom je 740 dinara.

Jezivu pretnju Rusiji da će se se udaviti u krvi pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA