Najnovije

ŠEŠELJ BRUTALNO O MRTVOM ANANU: Šta je to g*vno čekalo dosad, ta matora odrtina je mnogo jada nanela Srbima!

Kofi Anan, bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija i dobitnik Nobelove nagrade za mir, preminuo je u 80. godini, potvrdile su UN, a lider radikala, Vojislav Šešelj, oglasio se na svom Tviter nalogu brutalnom porukom i ovog puta, čini se, uspeo da nadmaši sve svoje prethodne ekstremne izjave.

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

- Javiše da je odapeo Kofi Anan. Šta je to g*vno čekalo dosad? Odmah se setih knjige haških dokumenata koju sam objavio pod naslovom "Jedna banana za Kofi Anana", napisao je Šešelj, i dodao - moraću još jednom da je pročitam. Ta matora odrtina je mnogo jada nanela srpskom narodu i podržavala srpske neprijatelje - napisao je on.

Pored psovki i radikalskoj retorici, Šešelj je poznat kao neko kome uvrede ali i pretnje nisu strane u svakodnevnom obraćanju političkim neistomišljenicima.

Podsetimo, posle skandaloznog tvita njegove stranačke koleginice, Vjerice Radete, koja je govorom mržnje komentarisala smrt Hatidže Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice, lider radikala je pokušao da je odbrani uz obrazloženje da ne razmišlja o sankcijama za stranačku koleginicu.

Pročitajte OVDE šta je Mlađan Dinkić rekao onima koji su mu povikali “Gde su pare?”

Izvor: Telegraf. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj o Sonji Biserko i Nataši Kandić / Kriminal u politici.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA