Najnovije

ŠOKANTNE TAJNE: Montgomeri je još pre 40 godina određen da bude namesnik Balkana, on je doveo Vučića! Evo zašto (VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, bio je istraživački novinar Internacionalne federacije novinara (IFJ) iz Brisela, Vuk Jovanović.

Montgomeri (Foto: Jutjub)

Tema emisije je bila kako iluminati i cionisti vladaju svetom i kakve to sve ima posledice na Srbiju, Srbe i narod Srbije.

„Strani ambasadori putem svojih svojih slugu vladaju Srbijom. Čak i bivši ambasadori, kao što Vilijem Montgomeri još su veoma uticajni u našoj državi. On je doveo na vlast i Aleksandra Vučića. I Višekruna, bivši bliski saradnik sadašnjeg predsednika Srbije, je u svom intervjuu isticao da je bivši američki ambasador ulazio kod njega bez kucanja, ustvrdio je Jovanović dodavši:

„Montgomeri je bio i ostao i dalje glavni namesnik Balkana. Ja to znam jer ga lično poznajem od prvih dana kada je došao Beogradu, 1975.g, Mi smo se družili, igrali zajedno tenis i sarađivali. On je bio predispoziciran, već pre 40 godina da bude ovde i da rukovodi sa nama.”

U emisiji se govorilo i o tome kako je funkcionisao nekadašnji komunistički DB, kako anglosaksonske službe u Srbiji postavljaju svoje ljude da vladaju srpskom državom, kakve u svetu sukobljavaju cionisti i iluminati da bi vladali našom planetom, kao i kako je vladajuća elita Zapada utonula u razvrat, nemoral i korupciju i time zarazila celo čovečanstvo.

Emisiju pogledajte u klipu ispod:

Stamatović poručio Vučiću da neće odustati od kampa na Zlatiboru. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Centar, srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA