Najnovije

MELANIJA ĆUTI I TRPI KO ZALIVENA! Ako ostavi Trampa, on će joj se žestoko osvetiti! Neće znati šta je snašlo! (VIDEO)

Bivša savetnica američkog predsednika Donalda Trampa, Omarosa NJuman, tvrdi da će Tramp deportovati svoju suprugu Melaniju iz SAD-a u slučaju da ona odluči da ga ostavi, prenosi Independent

Melanija i Donald Tramp (Foto: Jutjub)

U svojim najnovijim memoarima, u kojima piše o vremenu kada je radila za Trampa u Beloj kući, Omarosa tvrdi da će Tramp pronaći način da poništi državljanstvo Melanije Tramp u slučaju da mu priušti takvo poniženje. Melaniju bi deportovao u njenu rodnu Sloveniju u slučaju da ga tokom predsedničkog mandata napusti, prenosi "Jutarnji list".

- S obzirom da Tramp zna sve o tome kako je ona dobila državljanstvo, u slučaju da tu postoji nešto sumnjivo, on bi to mogao da razotkrije i na neki način to poništi - napisala je Omarosa NJuman.

- On je osvetoljubiv čovek, tako nešto ne bi moglo da joj prođe. On bi sigurno pronašao način da je nekako kazni - dodaje njegova bivša savetnica.

Prva dama navodno je zelenu kartu za SAD dobila putem programa namenjenog ljudima sa "izvanrednim sposobnostima", poznatom i kao "Ajnštajn viza". Državljanka SAD-a postala je 2006. godine. Program putem kojeg je ona dobila vizu uglavnom cilja na naučnike, menadžere multinacionalnih kompanija i osobe velikog ugleda.



Naturalizovani Amerikanci mogu da budu denaturalizovani ako se utvrdi da su krivotvorili ili prikrivaju važne informacije u vezi sa sticanjem državljanstva ili ako odbiju da svedoče pred Kongresom.

U poslednja dva meseca Trampova administracija počela sve više da istražuje građane koji su državljanstvo možda dobili lažima ili prevarama, kako bi im ga oduzeli. Melanijina portparolka Stefani Grišam pre nekoliko dana je odgovorila na tvrdnje iz knjige Omarose NJuman, o tome kako Melanija jedva čeka da se Trampov predsednički mandat završi i da se onda konačno razvede od njega. Grišam je na to rekla da su se Melanija i Omarosa retko kad susretale u Beloj kući.



- Razočaravajuće je da se ona sada tako ponaša i iznosi takve tvrdnje, nakon svih prilika koje joj je predsednik dao - rekla je ona.

Podsetimo, prošle nedelje Tramp je svoju bivšu pomoćnicu nazvao "psetom" pošto je nastavila javno da objavljuje snimke nastale dok je sa njim sarađivala. Napao ju je nakon što je ona objavila knjigu u kojoj piše da postoje i snimci na kojima se čuje Trampov rasistički govor. Tramp je na to rekao da takve reči "ne postoje u njegovom vokabularu" i da je Omarosa sve izmislila. U svojoj objavi na Tviteru Tramp je pohvalio generala Kelija zato što je "brzo otpustio to pseto".

Tramp kreće u novi rat. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Jutarnji list

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nešto odavno ne štima u odnosima između Melanije i Donalda Trampa

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA