Najnovije

Vanredni Politikon: Progon ulazi u novu fazu! (VIDEO)

U vanrednom „Politikonu" autora i voditelja Danila Tvrdišića gosti su bili: Igor Ivanović, pisac i publicista,Igor Marinković, urednik nacionalnog portala "Pravda" i Veljko Čupić urednik radija „Vedro".

Politikon (Foto: HelmCast)

U emisiji je otvorena tema sve veće medijske cenzure i progona javne reči koja je kulminirala izricanjem sudske presude dvojici redovnih profesora Univerziteta. Govorilo se i o fenomenu navijanja za hrvatsku reprezentaciju i medijskog pumpanja ove patološke pojave u Srbiji. 

Da li smo blizu oružanog scenarija na KiM i kako razumeti poslednje Vučićeve defetističke poruke? U emisiji pokrenuta i tema političke pozadine ubistva advokata Ognjanovića.

Igor Ivanović je rekao da u današnjoj Srbiji najugroženija većinska populacija, a da vladaju manjinske grupe. 

Igor Ivanović (Foto: HelmCast)

- Možete da kažete šta god hoćete protiv prosečnog Srbina, protiv hrišćanina, protiv porodičnog čoveka. Ne dao vam Bog da kažete nešto protiv homoseksualca.

Veljko Čupić je komentarišući ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića rekao da nije reč mafijaškom obračunu, kako su neki mediji predstavljeni, već o akciji stranih službi. On je rekao da je Ognjanović bio saradnik srpskih službi bezbednosti i radio u interesu zemlje.

Veljko Čupić i Igor Marinković (Foto: HelmCast)

- NJegovo ubistvo su organizovale strane obaveštajne službe, sledeće će biti ubijen neki tužilac ili sudija - upozorio jeČupić dodajući da je reč o planskom izazivanju haosa kao vrsti pritiska na Srbiju.

Komentarišući optužbe na račun vlasti Aleksandra Vučića da postoji dogovor Beograda i Prištine oko nasilne akcije Albanaca protiv Srba na severu pokrajine, Igor Marinković je rekao da nije nemoguće da ova vlast počini tako nešto ali da su podjednako opasne i defetističke poruke koje predsednik Srbije šalje.

Veljko Čupić i Igor Marinković (Foto: HelmCast) 

- Vučić je spreman na takav dogovor sa Šipotarima, ali je njegova krivica i ako ovakvim defetističkim porukama nastavi da im daje blagoslov za napad na Srbe - rekao je Marinković.

Šta Boris Malagurski misli o vlasti Aleksandra Vučića saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Igorom Marinkovićem, urednikom portala Pravda.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA