Najnovije

NEVIĐENO: Srpski ministar uputio izvinjenje javnosti zbog skandala (VIDEO)

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izvinilo se građanima Srbije zbog izjave Milene Antić tokom gostovanja na RTS-u.

Emisija u kojoj se desio skandal (foto: Jutjub)

Resorno Ministarstvo se izvinjava zbog, kao se navodi, negativne izjave Milene Antić koja je u Beogradskog hronici između ostalog i to da "poslodavci zapošljavaju žene da rade a ne da sutradan odu na porodiljsko odsustvo", navodi se u saopštenju na sajtu Ministarstva. 

Ministar za rad Zoran Đorđević ocenio je ovu izjavu kao skandaloznu i naložio da gospođa Antić bude adekvatno sankcionisana, piše u saopštenju ali se ne navodi o kakvoj sankciji je reč. 

„Izjava je skandalozna. Zaista sam šokiran. Lično sam pričao sa gospođom Antić i skrenuo joj pažnju na sve negativne posledice njene izjave. Nema opravdanja za takav postupak. Ovo će biti poslednja opomena njoj i svima drugima, ovakve stvari ne smeju da se izgovore, a kamoli dešavaju. Natalitet je naš cilj broj jedan i nastavićemo da radimo na tome da položaj majki u Srbiji bude bolji iz dana u dan i da imamo što više dece”, poručio je Đorđević, navodi se u saopštenju.

Izjavu koja je izazvala skandal i zgražavanje građana možete pogledati ispod…

OVDE pogledajte šta je rekao Gujon o zabrani.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA