Najnovije

Horor u Prihvatnom centru za migrante kod Šida: Silovao Avganistanku pred njenih troje dece!

Državljanka Avganistana Arabzada Nozi (25) prijavila je policiji da je silovana u Prihvatnom centru za migrante Adaševci kod Šida, nakon čega je ostala trudna. 

Migranti (Foto: Jutjub)

Nozijevu je više puta napastvovao Arian Ahmad (18), a zlostavljana je u sobi naočigled svoje troje maloletne dece od 11, devet i dve godine.

Nesrećna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedelja, kada je saznala da je u drugom stanju. Kobne noći Arian Ahmad je oko jedan sat posle ponoći pokucao na vrata Arabzadine sobe, navodno da traži hleb.

Strahovala za bezbednost

- Ne sluteći šta će se desiti devojka mu je otvorila i krenula da mu da komad hleba. Mladić je tada skočio na nju, oborio je na krevet i počeo da je ljubi. Nozijeva se sve vreme opirala i preklinjala Ariana da je ostavi na miru i izađe, ali on nije odustajao. NJeni krici probudili su i dečicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije sprečilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Krici Nozijeve probudili njene mališane koji su vrištali i plakali, a manijak ni tad nije prestao s iživljavanjem.

Prema njegovim rečima, Ahmad je posle zlostavljanja nekoliko puta dolazio kod Nozijeve u sobu i svaki put su imali odnose protiv njene volje.

- Ona iz straha za svoju i bezbednost svoje dece nije prijavljivala manijaka. Plašila se da će on nauditi njenim mališanima ukoliko bude ispričala kroz šta je sve prolazila prethodnih dana - dodaje sagovornik.

Mesec dana kasnije, Nozijeva je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

Identifikovan na osnovu fotografije

Policija je samo nekoliko sati posle prijave uhapsila Ariana Ahmada, a Arabzadi Nozi ga je identifikovala.

- Čim je ugledala njegove slike, policajcima je potvrdila da je to monstrum koji se iživljavao nad njom, čak je u nekoliko navrata i zaplakala i kazala im da ne želi više nikada da ga vidi - kaže naš sagovornik.

Tražila abortus

- Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a lekari su joj saopštili da je trudna - navodi izvor.

Čim je saznala da je u drugom stanju, Nozijeva je zahtevala prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

- Molila je lekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje dece. Međutim, oni su joj tada saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih komplikacija - navodi izvor.

Na meti monstruma

APRIL 2017. Devojčicu I. N. (14) silovao ujak A. N. (40) i napravio joj dete. Zločin se dogodio u selu Mramorak kod Kovina, a devojčici je izvršen abortus u trećem mesecu trudnoće

DECEMBAR 2017. Policija je privela K. V. (23) iz Čuruga zbog sumnje da je silovao K. J. (17). Zločin je otkriven tek nakon nekoliko meseci, kada je devojčica otkrila da je u drugom stanju

MAJ 2018. R. M. (54) iz Leposavića uhapšen je zbog sumnje da je tri godine silovao svoju ćerku (14), koja je ostala trudna

Pročitajte OVDE kakav se to užas dogodio u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Migranti su pre godinu dana napali devojčicu u Somboru, što je izazvalo protest građana.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA