Najnovije

INDEKSONLAJN TVRDI: Tači iduće nedelje sa Trampom! Šta mislite zašto?

Kosovski predsednik Hašim Tači sastaće se početkom sledeće nedelje sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, piše "Indeksonlajn".

Donald Tramp (Foto: Ria)

Kako tvrdi prištinski portal Indeksonlajn, pozivajući se na diplomatske izvore, Tači i Tramp će razgovarati "o inicijativi za korekciju granice između Kosova i Srbije, koju su SAD podržale".

"Tako nešto je sasvim očekivano nakon izjave Trampovog savetnika za bezbednost, DŽona Boltona, od pre neki dan. Na konferenciji za novinare u Kijevu, Bolton je rekao da je američka politika takva da, ako dve strane mogu da rade jedna sa drugom i postignu sporazum, SAD neće odbaciti korekciju teritorija", navodi Indeksonolajn.

Kako dodaje taj portal, Tramp i Tači će razgovarati i o bilateralnim odnosima, kao i događajima na Zapadnom Balkanu, sa posebnim naglaskom na proces dijaloga između Beograda i Prištine "o postizanju mirovnog sporazuma".

Pročitajte OVDEšta je Ivica Dačić poručio novo Tačiju na sebi svojstven način.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako će se završiti pitanje Kosova? Zbog čega se tokom cele istorije Srbima branio prelazak na drugu stranu Drine? Kako ispaštamo zbog Kosova i ko sve utiče na taj ishod?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA