Najnovije

Terorista Haradinaj se sastao sa Srbima iz Vučićeve Srpske liste! Jačaju saradnju uz osmeh i potpunu idilu!

Složili smo se da nastavimo redovnu komunikaciju i jačamo saradnju sa gradonačelnicima kako bismo ostvarili razvojne ciljeve svake opštine.

Ramuš Haradinaj i Aleksandar Vučić (Foto: Pravda/Sinhua)

Terorista Ramuš Haradinaj, koji obavlja funkciju premijera tzv. države Kosovo, objavio je da je imao sastanak sa predstavnicima “Srpske liste” koja podržava njegovu Vladu. On je naveo da se sastao sa zamenikom predsednika Milanom Radoičićem u svojstvu šefa delegacije.


Navedeno je da su sastanku prisustvovali potpredsednik “Srpske liste” Dalibor Jevtić i gradonačelnici Severne Mitrovice i Štrpca Goran Rakić i Bratislav Nikolić. Šiptarski mediji podsećaju da je “Srpska lista” Haradinajev koalicioni partner, zvanično u ostavci od privođenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici 26. marta.

- Na sastanku smo razgovarali o najnovijim dešavanjima u zemlji, kao i o aspektima vezanim za položaj srpske zajednice na Kosovu. Složili smo se da nastavimo redovnu komunikaciju i jačamo saradnju sa gradonačelnicima kako bismo ostvarili razvojne ciljeve svake opštine – otkriva detalje sastanka sa ovim političkim predstavnicima Srba u ostavci premijer lažne države Kosovo.

Pogledajte OVDE šta su Haradinaju rekli Amerikanci u vezi sa Kosovom.

Izvor: kossev.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ramuš Haradinaj na “Ćirilici”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA