Najnovije

VUČIĆ ZNA: Most na Adi model za pljačku! Evo i Đilas priznaje da...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je most na Adi, u Beogradu, model za pljačku.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

On je, odgovarajući na pitanje novinara o komentaru Dragana Đilasa da je Žeželjev most skuplji nego onaj na Adi, naveo da je Đilas, za koga je rekao da je jedan od tri najveća tajkuna u Srbiji, priznao da je na krađu potrošio 300 miliona evra onda kada je rekao da je most preko Ade koštao 161 milion evra. 

Kako je Vučić naveo, most na Adi je koštao 460 miliona evra, a povodom reči bivšeg gradonačelnika Beograda da je 300 miliona otišlo na saobraćajnice, upitao - koje to pristupne saobraćajnice koštaju 300 miliona evra?

Kako je rekao, to je bio model za pljačku. 

Lako je, kaže, neozbiljnim i neodgovornim ljudima da kažu i obećaju šta hoće, pošto znaju da ih narod neće ništa ni pitati, jer zna od koga može da očekuje rezultate. 

Primetio je, ironično, da su njegovi politički protivnici i danas na izborima u Majdanpeku favoriti, a da se SNS bori da tamo odnese pobedu za dobrobit građana.

Naveo je da je u Majdanpeku izašlo do 14. časova 35 dosto građana, da će biti do kraja izbora i iznad 50, 55 odsto izlaznost. 

Pročitajte OVDE zašto je Vučić rekao da “prvo sebi pucamo u noge”?

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao za RTS da su osnovni ciljevi da se na KiM očuvaju mir i stabilnost, da se zaštite državni interesi i da se osuguraju imovinska prava našeg naroda. Ako bude sporazuma, imaćemo više nego danas, poručio je predsednik.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA