Najnovije

ŠEŠELJ SE OGLASIO IZ "PAROVA": Pogledajte šta je rekao za ministra kulture! (VIDEO)

"Bilo bi dobro kada bi političari ušli u rijaliti, jer bi se tada pokazao njihov pravi karakter", tvrdi Vojislav Šešelj.

Vojislav Šešelj u Parovima (Foto: Jutjub)

U emisiji “Tajne Parova”, kao specijalni gost u vilu je ušao istaknuti političar Vojislav Šešelj. Šešelj se pokazao kao neko ko se odlično snalazi u svakoj vrsti programa, pa je tako, njegov boravak u rijalitiju “Parovi” zabeležen visokim rejtingom, posle čega je napravljen dogovor sa produkcijom Hepi televizije da postane deo rijalitija, koji se emituje sedmu sezonu. Tokom gostovanja u emisiji, političar se osvrnuo i na aktuelnu temu, pa je izneo svoje najiskrenije mišljenje o rijaliti formatima:

- Ovde je atmosfera mnogo zdravija nego u skupštini. Ovo su sve mladi i neiskvareni ljudi.

Šešelj je prozvao i jednog ministra:

- Ministar kulture je glavni pornograf u Vladi i ja sam rekao da je sigurno gora situacija tamo nego u rijaliti programima - pa je dodao:

- Bilo bi dobro kada bi političari ušli u rijaliti, jer bi se tada pokazao njihov pravi karakter. Mene ova atmosfera ovde podseća na moje mladačlačke dane i ovde je izvanredno - zaključio je političar.

Inače, ministar kulture Vladan Vukasovljević je ovih dana došao pod udar tabloidnih medija jer je javno tražio da se zabrane ili da se za gledanje plaćaju rijaliti koji se emitiju na televizijama sa nacionalnom frenkvencijom kao što su TV Pink i TV Hepi. Međutim, umesto da bude podržan od strane Vlade Srbije, g. Vukosavljević je doživeo da u svom sukobu sa vlasnikom TV Pinka, Željkom Mitrovićem, bude javno prozivan i osuđivan od strane premijera Srbije Ane Brnabić i ministra policije, Nebojše Stefanovića.

Pogledajte OVDEkako funkcioniše šiptarska mafija.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA