Najnovije

STANIJA PROTERANA IZ AMERIKE! Evo zbog čega se starleta nalazi na crnoj listi!

Stanija Dobrojević nalazi se na crnoj listi u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog toga što je na teritoriji te zemlje radila bez radne dozvole. 

Stanija Dobrojević (Foto: Jutjub)

"Stanija je sve vreme u Americi radila na crno. To joj je polazilo za rukom zato što u kazinu nije radila kao krupije već kao animir dama mušeterijama čija obaveza je bila da se elegantno obuče i zabavlja goste dok igraju. Baš zbog toalete često je izmicala inspeiciji budući da se kada dođu predstavljala kao gošća a ne kao zaposlena. Inspektori su je po nalogu tražili uglavnom nakon intervjua u kojima je pričala kako odlično zarađuje. Jednom prilikom je izdao kolega koji nije imao pojma da Stanija radi na crno", otkrio je obavešten izvor.

Stanija je zbog rada na crno završila na sudu, a pakao je usledio kada je stigla sudska presuda, te je državi morala da isplati 100.000 dolara.

Nakon što je platila kaznu, zadrugarka je proterana iz SAD i dobila je zabranu ulaska. Kako bi izašla iz finansijskih problema, prihvatila je ponudu da uđe u drugu sezonu rijalitija "Zadruga".

Pročitajte OVDE

Izvor: Srpski telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Čega se nije plašila Stanija?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA