Najnovije

Zašto se Vučić danas uplašio ovih pitanja?

Ni ovog puta vladajuća nije omogućila poslanicima Dveri u Skupštini Srbije da postave pitanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Iz istog razloga poslanici SRS danas su napustili sednicu o čemu možete čitati OVDE.

Dveri su dostavile medijima spisak od sedam pitanja koje je Boško Obradović želeo da postavi Vučiću.

- Da li Vlada Srbije zna o čemu pregovara predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu kada je u pitanju Kosovo i Metohija? Da li ga je Vlada ovlastila i koja je pregovaračka platforma Vlade ako je ima, pošto ovde u Narodnoj skupštini Predsednik nije dobio ovlašćenje da pregovara niti je usvojena pregovaračka platforma? Da li će Vlada Srbije demantovati javno da su opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa predmet tajne trgovine i zamene našeg za naše, koju trenutno vodi Predsednik Srbije pod raznim imenima: razgraničenja, korekcije granica, podele Kosova? Da li je Vlada Srbije upoznata sa protestom mama i porodilja 25. septembra i sa katastrofalnim efektima zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom koji diskriminiše porodilje? I kada će ovaj zakon biti promenjen? Ne interesuje nas niti jedan drugi odgovor sem tačan datum kada će to uraditi.
Zašto Vlada Srbije prodaje naša prirodna bogatstva: rude (primer RTB Bor), poljoprivredno zemljište (primer PKB) i rečne tokove (primer Stara Planina, Pirot i Knjaževac)? Šta je sledeće na rasprodaji: Komercijalna banka, EPS i Telekom? Hoćemo li posle toga imati bilo šta u ovoj državi u našem vlasništvu ili ćemo svi biti roblje kod stranog gazde? Kada će Vlada Srbije penzionerima da vrati sve ono što im je oduzeto u poslednje četiri godine? Ko je ministar kulture u Vladi Republike Srbije, Vladan Vukosavljević ili Željko Mitrović? Zašto su predsednik Vlade, ministri odbrane i policije, kao i čelnici REM-a, stali na stranu vlasnika privatne TV, a ne svog kolege ministra? Da li je istina da je SNS između dva kruga predsedničkih izbora 2012. godine uplatio 246 miliona evra firmi koje sad nema u APRu a koja je u stvari firma Vučičevog kuma Gorana  Veselinovića i da li će neko odgovarati za pranje para koje SNS sprovodi u izbornim kampanjama? – navele su Dveri pitanja u saopštenju dostavljenom medijima.

Da li Amerika spasava Vučića saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kakve vojne i geopolitičke posledice se mogu očekivati posebno u situaciji koja je eskalirala posle obaranja ruskog Iljušina iznad Sirije (i odluke Rusije da se u Siriji instalira PVO sistem S-300?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA