Najnovije

Živković uporedio SNS sa Hitlerom (VIDEO)

Poslanik i lider Nove stranke Zoran Živković uporedio je juče, tokom skupštinske rasprave o izmenama Zakona o penzijskom osiguranju, naprednjačku vlast sa Hitlerovim režimom?! On je potom predsedavajućeg Veroljuba Arsića nazvao "majmunom i džukelom", zamerajući što nije bilo reakcije na uvrede koje su mu upućene.

Živković (Foto: Jutjub)

Svađa je usledila posle govora poslanika SNS Srbislava Filipovića, koji je rekao da su "naprednjaci i Aleksandar Vučić prethodnih šest godina pokazali kako se pošteno i odgovorno vodi zemlja" i poručio opoziciji da pogledaju podršku koju imaju na izborima:

- Ona se meri statističkom greškom. Gde ste vi, gde smo mi, i kako danas žive penzioneri i zaposleni u Srbiji?

Živković je odgovorio da je tačno da su rejting njegove stranke koju vodi i njeni rezultati na izborima drastično manji od rezultata SNS, ali je dodao da je i "Hitler imao odlične rezultate u Nemačkoj pre početka Drugog svetskog rata".

Predsedavajući Arsić upozorio ga je da će, sledeći put, ako bude veličao životno delo Hitlera, dobiti opomenu.

- To je najgora moguća uvreda. Ja sam uvredio Hitlera gore nego što je istorija - dobacio je Živković, a Arsić mu je izrekao opomenu.

Reč je potom dobio Filipović koji je kazao da on može da ustane, a da Živković "posle toliko vinjaka ne može nikako", na šta se Živković obratio predsedavajućem Arsiću:

- Jesi li čuo ovo majmune jedan? Jesi li čuo ovo, kretenu? To nisi čuo, džukelo.

U raspravu se uključio i poslanik DS Balša Božović, koji je Arsiću rekao da nije smeo da dozvoli da se poslanici, bilo da predstavljaju opoziciju ili vladajuću većinu, obraćaju jedni drugima na takav način.

Poslanik SRS Nemanja Šarović kazao je da je predsedavajući odgovoran, jer dozvoljava da se iznose uvrede:

- Vi gospodine Arsiću treba da uputite te bivše članove DS da te svoje kućne razmirice i porodične rasprave vode na nekom drugom mestu. Nije Skupština mesto za to - rekao je Šarović, aludirajući na to da su i Živković i Filipović bili članovi DS.

Putinove ubojite zveri pogledajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA