Najnovije

Inicijativa za spomenik dezerteru je uvreda za Srbiju

Inicijativa za spomenik dezerteru Trifunoviću je uvreda za Srbiju.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Piše: Miša Vacić, Srpska desnica

Pripadnici mizarne ali vrlo autošovinistički nastrojene tkz. Inicijative mladih za ljudska prava ponovo ponižavaju sve nacionalno svesne građane Srbije.  Svojim predlogom o podizanju spomenika bezčasnom generalu – dezerteru Vladimiru Trifunoviću, jurišnici kulturne dekontaminacije izvrću ruglu sve ratne tradicije našega naroda. 

Delovanje ove agenture ekstremista levih liberala najbolje opisuju reči narodne poslovice: „Na vuka vika, a lisice meso jedu“. Dok oni kao lisice pilićarke nasrću na mirne građane sa drugačijim stavovima. U svojim izveštajima galame o nekakvom desničarskom nasilju, za čiji primer ne postoji ni jedan jedini dokaz.

Mladi ljudsko-pravaši, postoje instruisani od stranih službi da dižu viku i halabuku, na sve one koji su svojom čašću i savešću, branili naš narod na vekovnim ognjištima, kao i na sve one, koji  dele i neguju vrednosti tih istinskih heroja.  
Poveli su neviđenu hajku  kada je nekadašnji komadant prištinskog korpusa i Treće armije Vojske Jugoslavije general Lazarević, pozvan na Vojnu akademiju da održi predavanje.

Devetoro aktivista Inicijative u Beški je otišlo korak dalje, verbalno i fizički su napadali prisutne mirne građane na tribini na kojoj je govorio penzionisani oficir JNA i VJ Veselin Šljivančanin.  

Kako sami ističu njima je cilj da naše heroje uklone iz društva, dok sa inicijativom za spomenik dezerteru Trifunović očigledno žele i da nam nametnu nove ,,uzore“.

„Ne samo što su se pojavili u društvu, nego su se pojavili i na javnoj sceni, na političkoj sceni, učestvuju na skupovima koje organizuju vladajuća stranka i pojedini ministri.“ – sa gnušanjem ponavljaju mantru kada god se u javnom prostoru pojave bili koji nacionalno svesni Srbi.

Danas kada nam kao uzor serviraju  dezertera Trifunovića oni sa gađenjem dodaju da se u Srbiji herojima smatraju ljudi drugačijih biografija, poput majora Milana Tepića, kome je u prestonici prošle godine podignut spomenik. Ista ta ekstremističko-jurišnička inicijativa za ljudska prava je više puta javno najavljivala da će ukoliko dođe do podizanja spomenika legitimno izabranom.prnjdsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću, taj spomenik oni srušiti. E vala dosta je bilo. Neće oni više ništa rušiti. Neće proći ni jedan novi akt njihovog nasilja i agresivnih nasrtaja kako na mirne građane Srbije, tako ni na srpske junake i heroje. To im ja obećavam.

Mi iz Srpske desnice poručujemo: 
Hvala Bogu dok se Srbija ponosi junakom Tepićem. Dok junak Lazarević i Šljivančanin javno nastupaju. Samo Srbija sa Tepićem - novim Sinđelićem  kao uzorom, može se sačuvati i opstati.  Sa Trifunovićem kao uzorom Srbija zasigurno nestaje. 

Svima onima koji imaju obraza da porede majora Tepića sa dezerterom Trifunovićem poručujemo da se prisete reči koje nam je u amanet ostavio premudri vladika Rade:
„Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.“

Šta kaže Vacić obaveznom o vraćanju vojnog roka u Srbiju pogledajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vacić i Azdejković o gej paradi.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA