Najnovije

"SINE, UBILA SAM GA, NISAM MOGLA VIŠE": Penzionerka (70) upucala investitora koji joj je, kako sin kaže, pretio ubistvom!

"Moja majka nikada u životu nije ni mrava zgazila. Ali posle silnih pretnji i straha u kojem je živela, rešila je da se oslobodi stega. Uzela je moj pištolj za koji imam dozvolu i dok sam spavao pucala je u investitora koji joj je godinama zagorčavao život", kaže Marko Stojanović, čija je majka Stojanka (70) u nedelju u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356, sa više hitaca iz pištolja, usmrtila Zorana Trifunovića (59), poznatog beogradskog investitora.

Stanari ostali bez domova (Foto: Jutjub)

Trifunovića su pogodila dva hica, od kojih jedan u stomak, a jedan u glavu. Do dolaska Hitne pomoći i policije, beživotno telo ostalo je da leži na trotoaru, dok se Stojanka vratila kući i sačekala policiju. Ubistvo su snimile nadzorne kamere sa kuće nedaleko od mesta gde se ono dogodilo, a pomoću kojih je utvrđen identitet Stojanke Stojanović, kao i svi drugi detalji nemilog događaja.

Prema tvrdnjama Stojankinog sina Marka, Trifunović je pretio da će njegovu majku "prebiti i ubiti ukoliko mu ne preda plac i kuću u kojoj živimo, kako bi on zidao nove zgrade".

Stojanović tvrdi da se njegova majka i ubijeni nisu sudski sporili oko placa i kuće, osim što ga je on "mnogo želeo, a ona nije htela da mu preda". Takođe, ističe da nakon počinjenog zločina Stojanka nije pobegla, već se vratila se u kuću.

- Predala se policiji bez opiranja. Bila je u šoku, plakala je i pre nego što su je odveli i samo mi je kratko rekla: "Sine, nisam više mogla da izdržim, ali uopšte se ne sećam šta se tačno desilo..." Ne opravdavam to što je uradila, ali više od dve godine je trpela pretnje telefonom ali i direktno. Govorio joj je da će je pretući ili ubiti ako je zatekne negde na ulici - kaže Marko.

On tvrdi da je od majke saznao da je, osim telefonskih pretnji, investitor umeo često da je sačeka sam ili sa još nekim u društvu, kad se vraćala iz prodavnice ili sa pijace. Zbog toga se i razbolela i postala i fizički i psihički nestabilna.

- Živela je u stalnom strahu, jer kada bi joj na ulici Trufunović prišao, pretio joj je i zahtevao da mu preda plac i našu porodičnu kuću u Ulici Olge Jovanović. Tu se, inače, nalazi i advokatska kancelarija mog pokojnog oca. Lokacija je izuzetno atraktivna i on je tu planirao da zida zgradu od najmanje pet spratova. Zbog svega što se događalo, mama i ja smo podneli krivičnu prijavu policiji protiv Trifunovića. Obraćali smo se za pomoć i nadležnima u Opštini Zvezdara, tužilaštvu, pisali Vladi. I ništa. On se samo smejao i govorio da se ne plaši nikoga jer ima jake veze u podzemlju, ali i zato što poznaje uticajne ljude na vlasti - ispričao je Marko, što su potvrdili i ostali mediji, objavljujući biografiju investitora, koji je više puta prijavljen za nasilničko ponašanje, ali nije bio osuđivan.

Stojanka je u ponedeljak saslušana u Višem javnom tužilaštvu, ali odbranu nije iznosila. Kako smo saznali, Tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor kako ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila delo i zbog uznemirenja javnosti.

Pročitajte OVDE sve detalje eksplozije bombe u džipu poznate TV voditeljke.

Izvor: Novosti. online

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo kako su stanari jedne zgrade ostali na ulici samovoljom investitora koji je gradeći srušio im zid!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA