Najnovije

SUKOB ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Morala da interveniše policija (FOTO/VIDEO)

Ispred zgrade na Adrićevom vencu u Beogradu, gde se nalazi sedište predsednika Srbije, kordon policije razdvaja pristalice Pokreta 381 koje predvodi Dejan Bulatović i pripadnike Pokreta desnice sa Simom Spasićem i Mišom Vacićem na čelu.

Snimak sukoba (foto: Skrinšot)

Pripadnici desnice uzvikuju „Vi ste prošlost i propast Srbije“ dok su pripadnici Pokreta 381, koje predvodi pokret Slobodnih građana, pokušali da predsedniku Srbije, kao i svakog petka, postave pitanje.

Danas su nameravali da pitaju predsednika Aleksandra Vučića kako je moguće da se u Srbiji živi sa 200 evra i zašto je za njega Srbija zemlje jeftine radne snage.

Saša Janković, lider pokreta Slobodnih građana Srbije danas nije na skupu na Andrićevom vencu.

O događaju se oglasio i Miša Vacić, predsednik Srpske desnice, koji je za Pravdu dao izjavu koju prenosimo u celosti: 

“Došli smo da podržimo porodice kidnapovanih i ubijenih Srba na Kosovu i Metohiji u postavljanju pitanja Saši Jankoviću, o Predragu Gojkoviću, o tome što nudi unapred i ako ga niko ništa ne pita lažnoj republici Kosovo nekakvu stolicu u UN. Da sprečimo da politizuje smrt Olivera Ivanovića zarad jeftinih političkih poena, a svi dobro znaju da nije ni prstom mrdnuo Saša Janković dok je Oliver nevin bio u šiptarskom zatvoru. I da pokažemo mračnim silama koje priželjkuju novi 5. oktobar, ili nastavak 6. oktobar, da sada ima ko da brani državu i ako se ne slažemo u svemu sa vlašću, postoje dobre stvari koje treba zaštiti od anacionalnih ekstremista (poput odnosa sa Rusijom, vraćanja vojnog roka, naoružavanja Srbije, zaštite ćirilice, podsticaja rađanja, izgradnje kulta zastave), a loše stvari sa kojima se ne slažemo menjaćemo predlagažući bolja rešenja, a nikada nećemo stati uz jurišnike stranih sila, koji kada bi se pitali bi satrli sve srpsko u Srbiji. Svakom rodoljubu je jasno što smo tu.”

OVDE pogledajte šta su uradili podmukli Šiptari Vučiću.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miša Vacić: Ko izda Kosovo i Metohiju postaće narodni neprijatelj

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA