Najnovije

FANTASTIČNA POBEDA! Nole ko od šale "razbio" Nišikorija, a evo ko je u finalu "na meniju" (VIDEO)

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, plasirao se u finale US opena pošto je u tri seta pobedio Keija Nišikorija.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Nekada najbolji teniser sveta slavio je, posle nešto više od dva sata i dvadeset minuta igre, rezultatom 6:4, 6:3, 6:2. Đoković će u finalu poslednjeg Gren slema u sezoni igrati protiv Huana Martina del Potra, kojem je meč polufinala predao Rafael Nadal zbog povrede kolena.



Novak je mnogo bolje ušao u meč i već na početku oduzeo servis Japancu. Nišikori nije izgledao kao da je 100 odsto ušao u meč, dok je srpski teniser bio fokusiran. Šesti igrač sveta potvrdio je brejk, koji je uspeo da sačuva do kraja seta (6:3). Početak drugog seta ispostaviće se kao ključan.



Prva dva gema drugog perioda igre trajala su čak 25 minuta, skoro pa kao ceo prvi set. Nije viđen brejk u ova dva gema, ali su obojica imali prilike za tako nešto. Novak je nastavio da pritiska Japanca, koji je zaista igra fenomenalan tenis u ovom periodu igre. Čim je malo popustio, Đoković je to osetio i napravio brejk, a potom ga i potvrdio (4:2).

Tu je skoro bio i kraj meča. Nišikori je izgubio onaj fokus i intenzitet igre s početka drugog seta, dok Đoković nije popuštao. Bio je konstantan od prvog do poslednjeg poena. Novak rezultatom 6:4 u drugom setu dolazi do 2-0.

Tokom trećeg seta na terenu je postojao samo jedan teniser – Novak Đoković. Srpski teniser napravio je dva brejka u trećem periodu igre i plasirao se u veliko finale, koji je na programu u nedelju od 22h.

Navratilova besna na publiku zbog Đokovića. Više o tome saznajte OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nole razbio Nišikorija

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA