Najnovije

GOSPOĐA MINISTARKA: Hiljade evra daje za šminku i frizuru, a za praznik je operisala i kapke!

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović u novu godinu ušla je potpuno osveženog izgleda jer je, kako Kurir saznaje, praznični predah iskoristila za hiruršku intervenciju.

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

Izvor blizak Mihajlovićevoj otkriva da je ona uoči novogodišnjih praznika akazala korekciju kapaka kako bi oporavak od operacije mogla da provede bez poslovnih obaveza i neizbežnih kamera.

Zorana Mihajlović često je na meti kritika zbog svog posla, ali je posebno razbesnela dežurne kritičare priznanjem da svakodnevno koristi usluge stručnjaka za lepotu.

Ona ne krije da dan započinje u zoru, i to profesionalnim šminkanjem i friziranjem.

– Meni dolazi prijateljica svakog jutra da me šminka, svaki drugi dan idem kod frizera. Ja to javno priznajem, zato što svaki dan imam nešto važno i volim dobro da izgledam. Po ceo dan sam na poslu i kad tako ne bih radila, do pet po podne ne bih ličila ni na šta. Zato se detaljno spremam za posao, a kad dođem sređena, može da bude šta god – objasnila je jednom prilikom.

Na kraju, ona ima poruku za sve žene:

– Zato je moja poruka ženama: slavite lepotu, a sitne duše ostavite iza sebe. Ne dozvolite im da vam kradu vreme i energiju!

Kako je ranije ispričala, za tu lepotu se bori i odlascima dva puta nedeljno na pilates, povremenim tretmanima podmlađivanja, maskama za osvežavanje tena i sličnim aktivnostima.

Pročitajte OVDE zašto je operisan Šešelj.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zavirite u apartman Zorane Mihajlović.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA