Najnovije

IVANOVIĆ: Šešelj je muftijina prostitutka!

Predsednik Srpskog narodnog pokreta Naši, Ivan Ivanović, izjavio je da je lider SRS Vojislav Šešelj ''prva dama muftijinog harema“, i da radi za Muamera Zukorlića.

Ivan Ivanović (Foto: Helmcast)

Ivanović je upitan na osnovu čega pokret Naši bazira svoje tvrdnje o saradnji Šešelja i Zukorlića, a on je odgovorio da „naravno neće otkriti svoje izvore, ali da želi da skrene pažnju javnosti na kontinuitet zajedničkog delovanja dva političara, što jasno pokazuje koliko su informacije tačne“, piše Komersant.

„Još od odbrane nelegalne zgrade muftijinog fakulteta u Novom Pazaru, Šešelj se stavio na raspolaganje muftiji Zukorliću“, kaže Ivanović i dodaje da je sada na tapetu vraćanje Zukorlića u fokus javnosti, kako bi zauzeo pozicije za priču o „autonomiji Sandžaka“.

'’Sada se na tapetu našla nova akcija, a koja se tiče podizanja tenzija u Raškoj oblasti, ili kako muftija voli da kaže u “Sandžaku”, gde je Šešelj „podmazan“ sa 200 hiljada evra'’, kaže prvi čovek SNP Naši i dodaje da je „Šešelj prva dama muftijinog harema“.

'’Vojislav Šešelj, politička prostitutka koju u SNP Naši zovemo „Hurem“, dobio je tu svotu da vatrenim izjavama potpiruje sukobe kako bi muftija Zukorlić ponovo u javnosti podigao priču o neophodnosti “autonomije Sandžaka”, kaže Ivanović.

Kako stranci otimaju srpsko zlato, pogledajte OVDE.

Izvor: Komersant

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

SNP Naši: Vučićevi jahači Apokalipse

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA