Najnovije

OBRADOVIĆ PIŠE PUTINU: Upozorava ga na zloupotrebu njegovog dolaska

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović uputiće predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu pismo u kojem izražava dobrodošlicu Putinu u Srbiju.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

On u pismu, kako navode Dveri, navodi da je "dužan da obavesti" Putina o tome da aktuelna vlast u Srbiji želi da zloupotrebi dolazak u dnevno-političke svrhe i da ga predstavi kao podršku sebi, a ne Srbiji.

On naziva Putina "liderom slobodoljubivog čovečanstva, poštovanja međunarodnog prava i ravnopravnosti među narodima" i navodi da bi i mnogi građani Srbije izašli da pozdrave ruskog predsednika, kada to, kaže Obradović, to ne bi bila manipulacija vlasti.

Obradović piše Putinu da se srpskoj vlasti ništa ne može verovati jer je, kako navodi, spremna čak i da trguje sopstvenom zemljom i teritorijom, kao što to čini predsednik Srbije koji, kaže Obradović, tajno pregovara o Kosovu i Metohiji.

On ukazuje Putinu da ukoliko na agendi posete ne bude i obraćanje Narodnoj skupštini, treba da zna da je razlog to što aktuelna vlast navodno želi da onemogući njegov susret sa drugim političkim opcijama u Srbiji i istinom o Kosovu i Metohiji.

Kako Šiptari taksama zamazuju oči, pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Putin poredi Kosovo i Krim

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA