Najnovije

BRAT OLIVERA IVANOVIĆA: Na Kosovu i Metohiji ništa više neće biti isto

Posle ubistva Olivera Ivanovića, na Kosovu i Metohiji ništa više neće biti isto, rekao je Miroslav Ivanović, Oliverov brat i sudija sa dugogodišnjim sudskim stažom. To ubistvo , naveo je, promenilo je odnose i na mnogo višem nivou od porodičnog a uticalo je izgleda i na odnose Beograda i Prištine.

Miroslav Ivanović (Foto: Jutjub)

Miroslav Ivanović je izjavio da je danas strah u Kosovskoj Mitrovici veći nego što je to bilo pre ubistva njegovog brata te da ljudi imaju potrebu da pričaju o tome na svakom koraku pa čak i na ulici.

Oliver je upozoravao na taj strah i ono što izaziva veliko interesovanje je činjenica da je on ubijen u sred bela dana na mestu koje je pokriveno kamerama, rekao je Miroslav i dodao da je prošlo godinu dana a da su rezultati istrage više nego skromni.

Čim je istraga počela, i ja sam "počeo da sumnjam" da će se kasnije pojaviti neko ko će uraditi sve da javnost ne sazna najvažnije informacije u vezi sa ubistvom.

Očigledno je da je reč o političkom ubistvu a da motiv ima bliske veze sa ubistvom zaključio je Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera.

Da li će predsednik Crne Gore odgovarati za teško krivično delo, pogledajte OVDE.

Izvor: RTV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miroslav Ivanović o ubistvu u Mitrovici

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA