Najnovije

BEZ BLAMA IMALA SEKS PRED MAJKOM! Miljana i Zola u nikad žešćoj akciji! (VIDEO 18+)

Turbulentan odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ne prestaje da šokira gledaoce “Zadruge 2”.

Imala seks pred mamom (Foto: Jutjub)

Iako je Miljana pre samog ulaska govorila da nema šanse da se zaljubi u rijalitiju, te da ne podržava seks pred kamerama, Nišlijka nije ostala pri svom stavu, a njeno srce je, za samo par dana, osvojio mladi di-džej. NJih dvoje su ubrzo otišli korak dalje, i počeli sa vrelim akcijama pod budnim okom kamera.

Marija Kulić doživela je veliko razočaranje što se tiče ćerkinog ponašanja, otkako je ona napustila “Zadrugu 2”. Starija Kulićka se pre dva dana vratila na imanje u Šimanovcima, sa misijom da urazumi svoju ćerku, ne bi li prestala sa takvim ponašanjem.

Međutim, Miljana se nije mnogo potresla zbog maminog ulaska i njenih kritika, te je nastavila po svom, i već se prepustila svom rijaliti dečku i nastavila sa akcijama pred kamerama.

Miljana i Zola se nisu obazirali na ostale zadrugare, već su opštili naočigled svih. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku: Kako će Marija reagovati na novu porno scenu svoje ćerke, i koliko će sukoba biti između majke i ćerke, gledaćemo u narednom periodu.

Miljanu Kulić u akciji sa Zerininin bivšim pogledajte OVDE.

Izvor: Skandal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Marija Kulić kad se vratila u "Zadrugu" iskritikovala je ćerku Miljanu Kulić, nezadovoljna njenim ponašanjem tokom njenog odustva.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA