Najnovije

VACIĆ: Danas će da vide kako izgleda prava cifra od 100.000

Beogradom prethodnih mesec i po razne kolone su defilovale, kako mediji kontrolisani od zapadnih stranih služba vole da kažu: ,,na ulicama Beograda je večeras izašlo 100.000 građana“. Moram vam priznati da ne lažu, to je istina.

Miša Vacić, Srpska desnica (Foto: Srpska desnica)

Piše: Miša Vacić, Sršska desnica

U gradu od dva miliona stanovnika, naravno da u toku Božićnih i Novogodišnjih praznika i kupovne euforije bude svaki dan po 100.000 građana na ulicama Beograda. To ne znači da su ti građani na šetnji organizovanoj od saradnika zapadnih stranih službi. Na tim šetnjama je od 3000 do 5000 ljudi. Sad što njihovi mediji žele da predstave sve građane koji se nalaze na ulici, za učesnike protesta, to već govori o njihovom odnosu prema realnosti. Uopšte i sam protest kako su ga nazvali 1 od 5 miliona je adekvatan haluciogenim dejstvima, premda većina tkz.vođa protesta ni ne krije da uživa u narkotičnim opijatima. Kako ih nema ni 100.000, a kamoli 5 miliona. Jasno je da iza njih ne stoji narod, da ne žele dobro ovoj zemlji i da su samo neuspeli eksperiment rušenja srpske države u interesu zapada.

Procentualno na 7 miliona stanovnika Srbije, bar 100.000 kako sebe žele da vide u izveštajima svojih medija. Da bi ih bilo 5 miliona, Srbija bi morala da ima 350.000 miliona stanovnka, jer je taj procenat podudaran procentu izdajnika od 100.000 na 7 miliona stanovnika. Da zaključim, ovi na lakšim drogama vide da ih je 100.000, ovi na težim vide da ih je 1 od 5 miliona. Svakako ljudi koji nikada nisu bili deo mase od 100.000 prosto jer ih narod nikada nije ni interesovao, pa samim tim nisu ni znali kako da ga animiraju da ih prati, oni od svojih iz cele Srbije doveženih plaćenika jedva skrpljenih uz svesrdnu pomoć zapadnih ambasada nabace jedva 5000. 

E sada, danas ja idem da šetam. Danas će da vide kako izgleda prava cifra od 100.000, a lično verujem i više čak, građana na ulici u šetnji dobrodošlice za najvećeg prijatelja srpskog naroda, predsednika Ruske Federacije Vladimira Vladimirovića Putina. Danas Srbija izlazi da pozdravi ,,Cara“ koji okuplja i više od 350 miliona stanovnika u EvroAzijsku uniju. Za razliku od subotarskih protesta sa dnevnicama iz britanske ambasade, za šetnju u čast Putina, niko ne dobija, niti traži pare. Čak sam uveren 90% nas koji ćemo danas izaći da dočekamo i pozdravimo brata Vladimira, bi platilo kartu samo da budemo deo veličanstvene kolone dobrodošlice. Srbi kada nekoga vole tu nema kalkulacija, ljubav će se videti danas na ulicama Beograda. LJubav za normalnu i pristojnu Srbiju. Svi će sa svih strana ceo dan pristizati. Imam osećaj kao da je danas Beograd ono što je bio Gazimestan 1989. godine. U srpsku prestonicu dolaze Srbi iz Crne Gore, BJRM, Republike Srpske, iz južnih i severnih srpskih pokrajina - Kosmeta i Vojvodine, Srbi iz svih gradova Srbije da gromko pozdrave čoveka kojeg vole, da pozdrave Putina voljenog.

Studenti svih univerziteta u Srbiji samoorganizovano dolaze, navijači svih navijačkih grupa dolaze, penzioneri iz svih krajeva i staračkih domova dolaze, porodice sa svim svojim članovima dolaze, nema ko ne dolazi da vođen ljubavlju prema svojoj otadžbini prošeta i pritom pozdravi najvećeg zaštitnika Srba na svetskom nivou. 
S toga sa ponosom pozivam svakog ko čita ovaj tekst: braćo vidimo se danas u 17 sati na Terazijama, odakle će krenuti sve narodna šetnja dobrodošlice predsedniku Ruske federacije Putinu.

Živela Srbija ! Slava Rusiji ! 

Kakav je Plan Putinove posete saznajte OVDE. Knjige iz Pravdine internet prodavnice možete pogledati OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dragoljub Antić o falsifikatima u istoriji Srba.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA