Najnovije

PUTINOVA MISTERIOZNA STUJARDESA: Plavuša ga prati već 20 godina, a niko ne zna ko je ona (FOTO/VIDEO)

Ono na šta je malo ljudi obratilo pažnju po sletanju ruskog predsednika u Beograd, jeste trenutak kada Putin izlazi iz aviona, a na vrhu stepeništa se nalazi plava stjuardesa, koja, sudeći po slikama još od 2000. godine, uvek putuje s prvim čovekom Kremlja.

Putin u avionu (Foto: RIA Novosti)

Iako, prema zvaničnim podacima, u predsedničkom avionu rade petorica stjuarda i pet stjuardesa, ime Putinove očigledno omiljene stjuardese i dalje je nepoznato javnosti.

 Print screen Youtube


Foto: Jutjub

Iako, prema zvaničnim podacima, u predsedničkom avionu rade petorica stjuarda i pet stjuardesa, ime Putinove očigledno omiljene stjuardese i dalje je nepoznato javnosti. Za razliku od Putina, ime omiljene stjuardese Borisa Jeljcina bilo je poznato, a radilo se o izvesnoj Galini, koja je nekom prilikom objasnila kako se posada aviona ponaša tokom predsedničkih putovanja.

- Ukoliko je reč o kratkoj poseti, posada uvek ostaje u avionu, dok u suprotnom budemo smešteni u hotelu. U trenucima odmora ne možemo sebi priuštiti da se opustimo ili popijemo piće, jer uvek moramo biti spremni kao da ćemo svakog trenutka ponovo biti u vazduhu - navela je Galina.

Kako su Albanci masovno pozdravili Putina, pogledajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srbi o Putinu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA