Najnovije

ILIĆ IZNEO NAJŽEŠĆE OPTUŽBE DO SADA: Vučić se dogovorio sa Ramom i Šiptarima da... (VIDEO)

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, gostujući na KTV u Zrenjaninu, izneo je do sada najuoštrije optužbe protiv predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića. Osim uobičajenih optužbi za korupciju, Ilić je optužio Vučića da je radio za albanske interese i da je uticao da Kina promeni prvobitni plan da umesto u Baru za svoju glavnu luku izabere albanski Drač.

Velja izneo optužbe (Ilustracija: Pravda)

Ilić je rekao da je od ranije postojao dogovor sa Kinom da Bar bude njihova glavna luka za distribuciju robe u Evropu, a da je sa Crnom Gorom dogovoreno da Srbija preuzme Luku Bar i da za uzvrat pomogne izgradnju auto-puta preko Crne Gore i zapadne Srbije. Po Iliću Vučić je sve to promenio i napravio dogovor sa Edijom Ramom i teroristima sa Kosova da se gradi put preko Albanije i Kosova, a zatim kraćom rutom kroz Srbiju pa na Bugarsku.

Ilić je rekao da je Vučić uspeo ono što nije niko mogao hiljadama godina, da je uklonio Srbiju sa važnih međunarodnih puteva. Ilić je ukazao da Vučić nije iz Srbije i da u njegovoj vlasti nema ministira sa Morave i iz Šumadije, ali zato ima ministara iz Hrvatske.

- Došao nam neki iz Bugojna i on nam vodi politiku. Ja sam sada na Mitrovske zadušnice išao na groblje u Čačku. Ja sam preko 100 sveća zapalio mojim rođacima od kojih većinu poznajem i znam, sto grobova imam na groblju,a ljudi koji ni jedan grob nemaju u Srbiji vode Srbiju - rekao je Ilić dodajući da je upravo zbog toga napravio novi pokret Nacionalni centar .

Šta Vučić želi da pstigne zajedno sa Šiptarima, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Velja o Andreju Vučiću

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA