Najnovije

OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Srbija će opet pasti pod vlast Turaka! Pogledajte šta nam se sprema!

"Velike odluke biće pred nama, a težak period trajaće od marta do Vidovdana... Tajne službe uradiće sve da promene vlast u Srbiji - milom ili silom", upozorava čuveni astronumerolog Ružica.

Redžep Tajip Erdogan (Foto: Jutjub)

- S obzirom da je 2019. godina pod numerološkim brojem 3, a trojka istovremeno označava Jupiter, planetu sreće, pravde, lepote, za našu zemlju jako je bitno da li će nam taj prst sudbine i Boga doneti blagostanje i sreću, ili moramo da se priklonimo velesilama? Da li ćemo dobiti godinu nagrada, ili kazni? – pita se astronumerolog Ružica i odgovara:

- Sledeće godine za nas, kao jednu nepriznatu i ponižavanu zemlju, jedinu sreću i prekretnicu doneće (za mnoge začuđujuće) Turska, koja će polako i neprimetno ući na naše prostore i kupiti veći deo Srbije. Mi na to treba da gledamo kao na blagoslov i svetao put, jer sami protiv tolikog zla ne možemo da se borimo! To znači da ćemo opet pod vladavinu Turske... A to samo zato što se naši veštački stvoreni neprijatelji, Albanci, zajedno sa Amerikom i Londonom, neće usuditi u tom slučaju da nas gaze. Vučićeva je najveća sreća što je njegov Mesec u Vodoliji, a Turski predsednik Erdogan je u horoskopu Vodolija i biće naklonjen nama – izričita je ona.  

Ružica smatra da što se tiče Rusije, koliko god da smo joj naklonjeni i oni nama, Rusija je kazna za nas u očima drugih velesila.

- Veliki će, što se tiče vlasti, tražiti od nas i moguće i nemoguće. Sve tajne službe uradiće sve da promene vlast u Srbiji - milom ili silom. Taj vrlo težak period trajaće od marta, pa sve do Vidovdana. A ko preživi, pričaće! Sve u svemu, u narednih 6 godina velike tajne službe promeniće ceo sistem u Srbiji. Biće stvorena nova koalicija, koja će neverovatnom brzinom krčiti put da dođe na vlast uz pomoć stranih plaćenika i tajnih službi – ističe Ružica.

Hrvatska je najgluplja zemlja sveta. Pogledajte OVDE zbog čega.

Izvor: Večernje novosti, Astronumerolog Ružica

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pesma posvećena turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA