Najnovije

SNIMAK IZ 1992. NAJBOLJE POKAZUJE KO JE VUČIĆ: Otišao na najžešću liniju fronta, a onda se uplašio, pa postao... (VIDEO)

Iako je nastoji izbrisati, aktuelni predsednik Srpske Napredne Stranke, Aleksandar Vučić ne može pobeći od svoje prošlosti. A to je prošlost obeležena zalaganjem za Veliku Srbiju govorima u Hrvatskoj, Skupštini Srbije...

Strani dobrovoljci u Bosni (Foto: Jutjub)

Ovih dana je ponovo aktuelizovana i kratka novinarska karijera Aleksandra Vučića na paljanskom “Kanalu S”, prethodnici današnjeg RTRS-a.

Srđan Škoro, beogradski novinar koji je zbog kritika na Vučićev račun više od pet godina u nemilosti režima SNS-a – u jednom intevjuu nedavno je izjavio da Vučić vuče kompleks od novinara zbog neslavne epizode na “Kanalu S” 1992. godine.

- Vučić je neuspešni novinar na TV Pale (Kanal S). On je tamo bio ono što je danas Barbara Životić sa Studija B (novinarka čijem se prilogu smejao čitav region). Od tada potiče mržnja koju ima prema medijima i potreba da ih kontroliše. Možete zamisliti kakve je priloge pravio da su mu tamo rekli “dečko, ovo nije za tebe” - rekao je Škoro u emisiji “Dobar, loš, zao” na Televiziji Šabac.

A kakav je prilog Vučić napravio može se videti na Jutjubu, na video klipu koji je postavio Sanel Kajan, novinar Al DŽazire.

Vučić je preveo prilog jedne inostrane televizije o “stranim plaćenicima” u Armiji BiH. Upozoravamo da prilog današnjeg predsednika Srbije počinje na 21. sekundi klipa.

Da podsetimo, pre nego što je postao novinar na Palama, Vučić je bio na najžešćem delu fronta nekoliko dana u jedinici vojvode Slavka Aleksića na jevrejskom groblju u Sarajevu, ali kako se uopšte nije pokazao, već je bio izbezumljen i drhtao od straha, onda je prebačen na Pale jer je prethodno već imao iskustva u novinarstvu, a mogli ste da vidite i kakav je novinar bio.

Sergej Trifunović pljunuo na srpsku tradiciju. Pogledajte OVDE šta je poručio.

Izvor: gerila. rs, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić plače zbog odlaska Šešelja u Hag

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA