Najnovije

HOROR! OTAC UBIO ĆERKU, PRELEPU TRBUŠNU PLESAČICU! Nožem je isekao na komade, pa njeno telo stavio u... (FOTO/VIDEO)

Kebab-majstor zadavio je, pa na komade isekao svoju prelepu ćerku, trbušnu plesačicu, koristeći jedan od ogromnih noževa kojima radi na poslu.

Didem Dido, atraktivnu plesačicu, brutalno je ubio otac (Foto: Fejsbuk/Didem Dido)

Hasan Uslu iz grada Kesana u Turskoj uhapšen je zbog sumnje da je svoju ćerku Didem (32) ubio, a onda delove njenog tela zakopao u obližnjoj šumi, prenose lokalni mediji.

Hasan, koji inače pravi kebabe, navodno je mladu trbušnu plesačicu usmrtio nakon burne svađe, tokom koje je, kako je rekao policiji, "Didem je uvredila njega i njegovu ženu". On ju je najpre udavio, pa isekao njeno telo na komade, koristeći jedan od svojih ogromnih noževa.

Stavio je delove leša u zamrzivač, da bi ih kasnije u rancu odnosio u šumu i tu sahranjivao. Kada je bio gotov, frižider je prodao prodavnici polovne opreme.

Stravični zločin je otkriven nakon što je pronađena ruka ove plesačice, zamotana u novine. Policija je uz pomoć pasa tragača pronašla i druge delove tela, isečene veoma precizno i u jednom pokretu.

NJen otac je nakon toga uhapšen, ali i majka i mlađa sestra, mada je sestra vrlo brzo puštena. Hasan je sve priznao i pokazao policiji lokacije na kojima je sahranio telo svoje ćerke.

Novi veliki ekonomski slom preti svetu. Pogledajte OVDE šta se sprema.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zločin koji je uzdrmao Tursku

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA