Najnovije

ZAPADNI GOSPODARI PUSTILI MILA NIZ VODU: Knežević sprečio još jedan ''državni udar'' (VIDEO)

O vrućim regionalnim temama u emisiji OKO autora Gorislava Papića, na RTS-u, govorili su pisci Muharem Bazdulj i Đuro Radosavović, kao i novinar Aleksandar Apostolovski. Analizirali su situaciju u Makedoniji i Republici Srpskoj, ali se u žiži našla Crna Gora.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Sagledavajući aktuelni društveno-politički trenutak u Crnoj Gori, koju još uvek potresa afera Koverta, Đuro Radosavović je istakao da je „fenomenalno to što je vladavinu Đukanovića, koji je bio nedodirljiv skoro 30 godina – ozbiljno uzdrmala jedna objava na Instagramu“.

On je ocenio i da situaciju čini komičnijom činjenica da je Đukanović oduvek glumio čoveka „starog kova“, kojeg ne zanimaju društvene mreže i koji ne želi da nauči engleski, ta da bi mu, u konačnom, nedostatak želje da se „osavremeni“ – mogao doći glave.

Radosavović je rekao i da je jasno da se lider DPS-a i prvi bankar sigurno nisu posvađali zbog ideoloških neslaganja, nego zbog „kese i procenata“, te da je Knežević, poučen gorkim iskustvom Marovića, prikupio mnogo materijala protiv Đukanovića. Kneževićev odlazak u London ocenio je kao veoma pametan potez, čime je sprečio da režimski mediji njegove aktivnosti proglase za Državni udar 2, što bi se sigurno dogodilo da je Knežević spas potražio u Beogradu.

Istakao je i da svi, koji su se bavili nečasnim poslovima, strepe od Kneževićevih objava, te da je on zaista postao influenser, čije postove obični ljudi iščekuju sa velikim nestrpljenjem, i koji je kadar da uzdrma temelje ovakve države.

Priznanje Miga Stijepovića da ima tremu pred Milom – ocenio je kao tragičnu sliku prosečnog Crnogorca.

Kako je Dodik rasturio Bakira, pogledajte OVDE.

Izvor: IN4S/RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milo: Nekretnina nemam

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA