Najnovije

ZNATE LI ŠTA JE VANILA S*KS?! Mnogi su ga proglasili i omiljenim! Da li je i vaš izbor?

Vanila s*ks stari je zapravo topla preporuka za sve parove kada žele da se prepuste jedno drugome i samo uživaju u jednostavnosti s*ksa. Zapravo vanila s*ks je konvencionalni oblik s*ksa.

Ilustracija (Foto: Pravda)

U pitanju je misionarska poza, koja se uz seks sastoji još i od niza dubokih i dugih poljubaca. U pitanju je nežno i emocionalno vođenje ljubavi koje se uglavnom javlja na samom početku svake s*ksualne veze.

U vanila s*ksu nema puno eksperimentisanja, isprobavanja različitih poza ili fetiša. Ovu vrstu s*ksa ništa ne začinjuje, niti se upotrebljavaju bilo kakva s*ksualna pomagala.

Vanila s*ks dobio je naziv po sladoledu, jer je vanila uobičajen ukus sladoleda koji je običan i pomalo dosadan, pa je tako opisana i ova vrsta s*ksa.

Međutim, ovo nije tačno, jer bez obzira na to kojom se pozom u s*ksu koristili, može vam biti lepo i prijatno ako se vi tako osećate. Prema tome, bez obzira na naziv i opis ove vrste seksa, vi slobodno uživajte u njemu, bez brige oko toga hoće li vas neko osuđivati ili neće.

Ova vrsta vođenja ljubavi može biti strastvena i uzbudljiva, jer na ovakav način stvara se posebna povezanost između partnera. 

Kako izgleda kad se seks u bioskopu otrgne kontroli saznajte OVDE. Srpski horor roman “Uklet” možete naručiti OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lista najboljih seksi šala.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA