Najnovije

CRVENI METEOALARM ZA CELU SRBIJU: Sve zavejano, Beograd paralisan, evo šta sledi

Zbog obilnih snežnih padavina u skoro svim delovima zemlje na snazi je crveno meteo upozorenje, a saobraćaj je usporen i otežan. Vozačima se apeluje da brzinu prilagode vremenskim prilikama, a pešacima oprezno kretanje ulicama zbog smanjene vidljivosti i snežnih nanosa. Vanredna situacija i dalje je na snazi u Ivanjici.

Mećava (Foto: Jutjub)

Crveni meteo alarm znači da su prognozirane veoma opasne vremenske pojave, koje mogu prouzrokovati veliku štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.

Najavljeno je da će pasti novih 15 do 30, a ponegde i više od 40 centimetara snega. Moguće je i stvaranje snežnih nanosa.

U Beogradu je saobraćaj otežan uz povremene zastoje, a pojedine prigradske linije su skraćene.

Knjige iz Pravdine internet proddavnice možete pogledati i naručiti OVDE.

Ekipe za čišćenje snega su u četvrtom stepenu angažovanja, a iz nadležnih službi preporučuju da se ne ide privatnim vozilima bez preke potrebe.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane pripadnici VS spasli su život ženi iz Resavice koja je bez svesti ležala nepomično u snegu u blizini poligona "Pasuljanske livade".

Oni su joj pružili prvu pomoć nakon što je pretrpela epileptični napad i izgubila svest, a potom su je prevezli do ambulante u Resavici, navodi se u saopštenju.

Evropi preti katastrofalna pandemija, više o tome ptočitajte OVDE. Kako vojnici DNR šetaju zarobljenog Ukrajinca kroz Donjeck pogledajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jučerašnji kolaaps u Beogradu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA