Najnovije

CVIJANOVIĆ: Za nas u Srpskoj Srbija je sve

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da su sa današnjeg sastanka predstavnika Srba iz regiona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem poslate poruke jedinstva i sabornosti.

Cvijanović u Beogradu (Foto: Sajt predsednika Republike Srpske)

Ona je posle sastanka u Predsedništvu rekla da takva okupljanja služe da se razgovara o mnogim pitanjima i da se zajednički definišu određeni ciljevi i da nikada nisu uperena protiv nekoga.

"Važno je što smo se okupili ovde u susret Božiću, Danu Republike Srpske, što smo se okupili na početku godine. Moja zahvalnost i na konstruktivnim razgovorima i na lepoj prilici da svi zajedno učestvujemo u unošenju badnjaka, i pošaljemo poruku da treba da radimo zajedno, da se dobro razumemo i da budemo oslonac jedni drugima", rekla je Cvijanović za TV Pink.

Ona je istakla i da su svi Srbi iz regiona zagledani u Srbiju i žele da Srbija ostane napredna i jaka, jer je to, kako je rekla, oslonac za sve, a definitivno za Srbe u Republici Srpskoj.

"Za nas u Republici Srpskoj  Srbija je sve. Postoji politička, ljudska, ekonomska i svaka druga veza sa Srbijom i ovo je bila prilika da se dodatno stavi pečat na takvu saradnju", poručila je Cvijanović.

Kako se u Briselu priča o Vulinovoj uniformi, pogledajte OVDE.

Izvor: Nezavisne

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dačić: Da nije bilo Srbije …

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA