Najnovije

UDRUŽENJE "KOSMETSKE ŽRTVE" OGORČENO NA RAŠIĆA: Izdao si Srbe! Pozivaš monstrume da te podrže

Udruženje "Kosmetske žrtve" optužilo je lidera Progresivno-demokratske stranke i člana koalicije Sloboda Nenada Rašića za izdaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, reagujući na objavu njegovog predizbornog spota na albanskom jeziku u kojem za Srpsku listu kaže da je "politički monstrum".

Nenad Rašić (Foto: Jutjub)

Iz tog udruženja su Rašiću poručili da je "Kosovar iz zločinačke tvorevine UČK Kosovo", kao i da je "zaboravio gde je rođen, gde živi, koliko je kosmetskih života palo na prostoru po kojem hoda i čija je krv natopila tu zemlju".

"Možda, da govoriš srpski, setio bi se svega toga, ali očigledno da ti je ovako lagodnije, bogatije, luksuznije... Da si ti, Rašiću, osetio bol za ubijenim sinom, silovanom ćerkom, masakriranim bratom, sestrom, roditeljima, da li bi i tada tražio podršku tih monstruma čije su ruke okrvavljene krvlju naših najbližih. Za tebe su veći monstrumi predstavnici Srpske liste koji iskreno, u interesu naroda, izlaze na izbore", navodi se u saopštenju.

Iz udruženja poručuju Rašiću da je "izdao Srbe", a da "poziva monstrume da ga podrže".

"Koalicija Sloboda, kako sebe nazivate, u potpunosti vam odgovara, slobodno gazite i po živima i po mrtvima, slobodno se bogatite na račun prolivene krvi, slobodno sarađujete sa zločincima i teroristima, ta vaša sloboda je na strani neistine i nepravde ili možda ta vaša sloboda znači sloboda za kidnapovane Srbe", dodaje se.

Rašića su iz Udruženja još upitali da li će, s obzirom da pretenduje na mesto premijera "UČK ISIS Kosova", "u tom slučaju zakletvu položiti na ratnom dnevniku Ramuša Haradinaja?".

Iz udruženja zaključuju da je s Rašićem jedino zagarantovano da "nema ni napretka, ni demokratije ni slobode".

Koalicija Sloboda objavila je u ponedeljak predizborni spot snimljen u Prizrenu, u kome kandidat za premijera te koalicije Nenad Rašić na albanskom jeziku poziva glasače da glasaju za nju, da bi, kako je rekao, zajedno uklonili političkog monstruma koji se zove Srpska lista.

"Sa ovom iskrenom molbom, pozivam vas da glasate za broj 120, jer s vašim glasom, zajedno ćemo ukloniti negativan uticaj ovog političkog monstruma zvanog Srpska lista", kaže u kameru Rašić.

Pročitajte OVDE kakav pakleni plan spremaju Albanci na KiM.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA